Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Unde să poziționezi aerul condiționat

Unde să poziționezi aerul condiționat

aer conditionatCel mai bun loc pentru a instala o unitate de aer condiționat este acela în care este nevoie de aceasta cel mai mult și oriunde te va face să te simți cel mai confortabil. Există numeroase lucruri ce pot afecta modul în care aceste sisteme își îndeplinesc rolul de baza prin poziția sa – poate prea multe pentru a face din acest lucru o știință exactă. Există însă câteva reguli de bază care trebuie urmate și care vor asigura ca amplasamentul unității tale este folositor. Instalează sistemul de aer conditionat caseta Hokkaido  sau orice alt model deasupra locului în care stai sau unde dormi.

Acest lucru este o regulă generală – te asigură că primești aerul rece de care ai nevoie și nu va trebui să aștepți pentru ca întreaga cameră să se racorească înainte de a te bucura de beneficiile sale.

Instalează-l destul de sus. Aerul rece invariabil se va lasa în josul camerei și dacă nu îl vei suplimenta cu un ventilator pentru a circula aerul în camera, instalarea acestuia mai sus vă ajută la racirea camerei într-un mod mai egal.

Alege camera cu grijă. Dacă instalezi doar o singura unitate de aer conditionat, gandește-te la locul în care aceasta va fi cea mai folositoare. Dacă lucrezi de acasă, spre exemplu, va fi cea mai apreciată acolo unde îți petreci orele de lucru din timpul zilelor toride de vară. Daca ești plecat în timpul zilei, atunci probabil vei beneficia de instalarea acesteia în dormitor, astfel încat să iti ofere confort în timpului somnului.

Unde să pozitionezi unitătile interioare și ducturile de răcire:

Unitătile interioare, precum unitatea interioara a aerului conditionat multisplit Daikin, ar trebui instalate într-o locație centrală în camera pe care dorești să o răcești pentru a permite curgerea egală și usoară a aerului în spațiul respectiv. De asemenea, trebuie să ții cont și de cum va arata camera odată ce ai instalat un aparat de aer conditionat. Dacă acesta va fi în dormitor, cel mai bun loc pentru el este probabil direct deasupra patului. Dacă va fi în sufragerie sau în birou, pozitionează-l astfel încât să poți direcționa aerul spre locul în care stai.

Unitățile interioare trebuie de asemenea instalate sus pe perete pentru ca aerul rece să fie suflat în intreaga camera. Asigură-te însa că ai acces ușor la unitate pentru curățarea acesteia. Un alt aspect important de care trebuie să țineți seama este ca instalarea acestei părți a sistemului să nu se facă deaupra cablurilor electronice.

aparat aer conditionat

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.