Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Rochii inedite pentru personalități deosebite

Rochii inedite pentru personalități deosebite

hbDe câteva minute mă uit la rochiile de seară frumoase, la cele casual înteresante și la rochiile de club strălucitoare de la Helen Boutique și nu știu ce aș putea să scriu. După ce aș înșira mulți de dacă aș fi sau nu… și dacă aș avea sau nu… probabil aș continua articolul scriind despre rochia care mi-a plăcut cel mai mult și pe care aș da și ultimul bănuț. Problema este că majoritatea sunt pe gustul meu și câteva sunt chiar adorabile, dar… Nu e vorba prețul lor, de materialele din care sunt confecționate sau de modele, ci de cu totul altceva…

Ar fi multe de spus despre criteriile de care trebuie să ținem cont când alegem o rochie: În primul rând contează evenimentul la care vom lua parte sau când o vom purta, de morfologia corpului, de accesorii, de materialul din care este confecționată, de model și nu în ultimul rând, de prețul acesteia.

De la Helen Boutique aș alege fără să stau prea mult pe gânduri cele patru rochii casual din imaginile de mai sus deoarece sunt frumoase, simple și în același timp elegante și rafinate. Îmi place combinația de roșu cu negru, iubesc dantela și ador moliciunea materialului catifelat care mangâie corpul.

Pentru cele care doresc să participe la un eveniment deosebit și vor să facă impresie recomand modelul de mai sus care are o croială îndrăzneață și pune în evidență formele corpului. Combinația de matase grea cu voalul transparent și dantela neagră nu dă niciodată greș și efectul este întotdeauna cel scontat.

Pentru o seară încendiară într-un club recomand una din cele trei rochii. Alegeți ce vă place în funcție de personalitate și de imaginația dumneavoastră, dar și de accesoriile pe care doriți să le purtați în seara respectivă. Roșul aprins este incitant, catifeaua neagră te face să te unduiești ca o felină și valurile de mătase crem sunt uimitoare.

Pastele-la-Bucuresti-Mall

Dacă locuiți în București sau aveți drum prin capitală în perioada 1 aprilie – 11 aprilie, vă recomand să vizitați București Mall unde cei mici sunt așteptați de către iepurași cu daruri, jocuri și o paradă a modei pe covorul roșu. Cei mari vor primi câte un token în formă de breloc cu care se vor putea fotografia alături de iepuraș. Tinerii pasionați de jocuri pe console vor avea la dispoziție o consolă cu toate jocurile olimpice și de aventură și se vor putea distra alături de prieteni. În această perioadă București Mall premiază trei clienții fideli care sunt posesori de carduri Fidelcard și care au cheltuit cele mai mari sume între 1 și 14 aprilie cu puncte în valoare de 1000 lei care pot fi folosite în magazinele partenere ale programului Pascal.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.