Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / O zi dintr-o altă viață

O zi dintr-o altă viață

brodankNu și-a dat seama decât foarte târziu că se făcuse noapte. Pur și simplu pierduse noțiunea timpului și era prima dată când i se întâmpla asta. Ei îi plăcea să planifice totul, fiecare pas și fiecare minut, mai ales dacă se afla într-un loc străin, departe de casă și de familie. Cu toate că acționase impulsiv fără se se gândească prea mult, chiar nu îi părea rău că se lăsase dusă de val și plecase  de acasă fără o țintă anume. În dimineața aceea se trezise cu un sentiment ciudat. Ceva o îndemna să plece, nu contează unde, departe de tot ceea ce ținea de rutina zilnică. Își dorea de mult tim să aibă puterea să lase totul în urmă și să nu se mai gândească la nimic, măcar pentru o zi.

Nu a planificat nimic, pur și simplu s-a urcat în mașină și a pornit la drum odată cu ivirea zorilor, părăsind orașul adormit. A mers destul de mult până s-a hotărât să se oprească undeva. La început nu știa unde se află și nici nu dorea să știe. Chiar s-a amuzat gândindu-se cum vor reacționa prietenii ei când le va povesti ce s-a întâmplat în ziua aceea. O vor certa? O vor numi inconștienta? Probabil! Dar mai conta asta? În momentul acela chiar nu își mai facea griji de ce părere vor avea alții despre ea.

Ziua aceea a fost cea mai frumoasă din viața ei pentru că nimeni nu i-a spus ce să facă și când, unde să meargă, ce să cumpere, unde și ce să mănânce. Toate deciziile, bune sau rele, au fost numai ale ei și nimic nu i-a îngrădit fericirea de a fi liberă și lipsită de constrângeri.

Dar odată cu venirea nopții a realizat că era obosită. Mașina o parcase undeva la marginea orașului și ea nu mai avea puterea să meargă până acolo și să pornească din nou la drum ca să se întoarcă acasă. Tot ce dorea acum era un ceai cald și un pat moale. Trebuia să găsească un hotel sau o pensiune unde să doarmă în noaptea aceea deoarece avea nevoie să își recapete energia atât de necesară pentru a doua zi, când trebuia să revină la realitate. Nu i-a fost greu să găsească ceea ce căuta și a închiriat o cameră.

La prima vedere nu avea nimic ieșit din comun și nici nu avea așteptări prea mari ținând cont de locul unde se afla și totuși era ceva.  Patul mare părea confortabil, iar lenjeria de pat era din damasc satinat, albă și moale la atingere. Pernele moi și pufoase, din puf siliconat erau împăștiate pe pat, iar pilota matlasată, umplută cu vatelină sintetică era uimitoare, moale și călduroasă. Niciodată nu s-a găndit că aceste lucruri obișnuite îi pot crea o plăcere așa de mare. Cine a zis că nu contează calitatea în asigurarea confortului atât de necesar într-o cameră de hotel?

Primul gând care i-a trecut prin minte a fost acela că, mai mult ca sigur, lenjeria de pat, pernele și pilotele, prosoapele de la baie și chiar perdelele și draperiile erau produse foarte scumpe, cumpărate din străinătate, dar după ce le-a cercetat cu atenție a aflat că acestea sunt marca Brodank. Cu toate că era foarte obosită a căutat pe internet mai multe informații despre acest producător și a găsit tot ceea dorea să afle. Era mulțumită și amuzată totodată de faptul că în loc să doarmă ea căuta pe internet magazin de lenjerii ca să își comande câteva prosoape de baie și o pernă moale și pufoasă.

Cu toate că se înșelase gândindu-se că toate acestea minunății erau produse în străinătate și nu la noi în țară, chiar nu îi părea rău că intuiția ei îi jucase feste de data aceasta și era mulțumită de ceea ce aflase.

lenjerie hotel

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.