Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Concurs – Câștigă o invitație dublă la concertul din Deva al trupei Vunk

Concurs – Câștigă o invitație dublă la concertul din Deva al trupei Vunk

vunkTrupa Vunk a pornit la drum și în această perioadă face “Înconjurul lumii” în 23 de zile. De fapt este vorba despre un turneu acustic în care piesele cele mai iubite și mai cunoscute ale trupei vor fi interpetrate într-o manieră unică. Numele turneului face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar și la credința exprimată de către aceștia, că „România este mai mult decât o țară, este o lume”. Începând din data de 13 martie și până în 4 aprilie 2015 fanii din 18 orașe din România și Republica Moldova vor avea ocazia să participe la concertele trupei Vunk.

Programul turneului Înconjurul lumii este următorul:

Pitești (13 martie), Brașov (14 martie), Bacău (18 martie), Focșani (19 martie), Galați (20 martie), Iași (21 martie), Chișinău (22 martie), Suceava (23 martie), Piatra Neamț (24 martie), Târgu Mureș (25 martie), Cluj Napoca (26 martie), Zalău (27 martie), Deva (28 martie), Timișoara (29 martie), Drobeta Turnu Severin (30 martie), Otopeni (2 aprilie), Constanța (3 aprilie) și Tulcea (4 aprilie).

Membrii trupei sunt Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Bogdan Crucianu și Gabi Maga, niște baieți ambițioși care ne încântă încă din anul 2009 cu melodii din genul Pop-Rock. Acum, în anul 2015, proiectul lor muzical presupune valorificarea fiecărui oraș vizitat de către ei. Pentru a putea duce cu succes misiunea la capăt, au nevoie de ajutorul vostru, al fanilor care le iubesc melodiile și le apreciază munca.

Turneu acustic Vunk

Acum aveți nemaipomenita ocazie de a propune trupei respective lucruri pe care le-ar putea face și ce ar putea vizita odată ajunși în Deva. Concertul va avea loc pe data de 28 martie la Teatrul de Arta, 100 de minute alături de trupa respectivă.. și nu numai! Alături de ei pe scena vor urca cvartetul de corzi Muse Quartet, trompetsitul Dan Nicolau, percuționistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Aveți la dispoziție și un filmuleț de scurt metraj care prezintă impresiile baieților de la ultima dată în care au concertat în orașul nostru:

Prețul unui bilet obișnuit este de 70 de lei, pentru acces Vip 120 de lei și 40 de lei în cazul în care sunteți elevi sau studenți (prezentarea unui act care dovedește acest lucru este necesar). Biletele se pot procura de la casieriile Teatrului de Artă din Deva, din magazinele rețelelor Vodafone, Germanos  și de la oficiile Poștei Române.

Revenind la ajutorul pe care ni l-au cerut cei din Vunk: Ce locuri să viziteze sau ce pot să facă baieții trupei Vunk odată ajunși în Deva, înainte sau după concert? Ce avem mai frumos și cu ce ne mândrim? Nu trebuie neapărat să veniți cu idei evidente precum vizitarea Cetății, deci scrieți un comentariu inedit și interesant la acest articol (pe blog, nu pe faceebook, Twitter sau Google+) până în data de 24.03.2015 – ora 18.00 și eu voi alege câștigătorul sau câștigătoarea invitației dube la concertul trupei Vunk, care va avea loc în Deva, la Teatrul de Artă, în data de 28 martie 2015.

Later edit:

Roxana Elena Trandafir a castigat o invitatie dublă la concertul trupei Vunk care va avea loc în Deva (Teatrul de Artă) în data de 28 martie 2015.

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. I-as plimba in tot centrul vechi. Le-as arata Biserica Reformata, fostul sediul al bancii nationale, Piata unirii, Colegiul National Decebal, Consiliu Judetean, Casa memoriala doctor Petru Groza si as termina cu o "excaladare" a cetatii. De ce? Pentru ca in centrul vechi se afla inca neatinsa o bijuterie arhitehtonica.

  2. Eu le-as sugera sa viziteze Parcul Bejan din cartierul Micro15 sau sa petreaca o seara de neuitat in Jon's Cafe.

  3. Cu toate ca ai scris in articol ca vizitarea cetatii este de la sine inteles, eu cred ca este cea mai buna idee, deoarece Cetatea este emblema orasului Deva, este bunul cel mai de pret, mandria noastra. Ar fi frumos sa urce pe Cetate fara ajutorul telecabine, dar din pacate accesul este interzis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.