Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Obsesia

Obsesia

videochatÎn fiecare noapte avea același vis tulburător și dimineața se trezea cu simțurile răvășite. Mai trecuse prin așa ceva cu mulți ani în urmă, dar acum era altfel. Încerca să le reprime dar nu reușea, cu toate că lupta din răsputeri. Logica și conștiința îi dădeau de înțeles că nu este bine ceea ce face, dar subconștientul era mai puternic și se juca cu mintea lui. Totul începuse în urmă cu o săptămână, atunci când o văzuse pentru prima dată în cafeneaua lui favorită unde se oprea în fiecare dimineață ca să își bea cafeaua și să citească ziarele în liniște, netulburat de nimeni.

Avea tabieturile lui și nu ar fi renunțat la ele sub nici o formă. De-a lungul vieții primise o educație rigidă și niciodată nu fusese tentat să încalce vreo regulă, oricât de mică și neînsemnată ar fi fost ea. De multe ori se întrebase dacă toate acestea duseseră la destrămarea căsniciei lui. Vroia ca toată lumea să fie ca el, să respecte regulile și să nu le încalce sub nici o formă. Destul de târziu, atunci când a rămas singur, a realizat cu tristețe că toate pierduse tot și asta tocmai din cauza închistării lui și a încăpățânării de a respecta regulile impuse de alții dar și de el însuși. Dorea din tot sufletul să se schimbe, dar nu știa cum. Prietenii au încercat să îl ajute, unii cu sfaturi iar alții încercând să îi facă cunoștință cu alte femei, în speranța că vor reuși să îl scoată din starea de amorțeală și indiferență. Din păcate niciunul nu reușise și rând pe rând renunțaseră la ideea de a-l schimba, declarându-l un „caz pierdut”.

Din clipa în care a văzut-o viața lui a luat o întorsătură neașteptată. În fiecare dimineață se trezea cu gândul la ea și se grăbea să ajungă cât mai repede la cafenea sperând să o revadă. Îi plăcea să o privească cum își savurează cafeaua cu lapte,  îi asculta cu vocea melodioasă atunci când ea vorbea la telefon și îi admira curbele armonioase ale corpului. Părul lung și negru ca abanosul, ochii verzi, degetele subțiri și buzele cărnoase îi trezeau simțurile și nu mai putea ține în frâu imaginația. Și nici nu vroia. Îi plăcea să experimenteze noile senzații de care avea parte de fiecare dată când o privea și pentru nimic în lume  nu ar fi renunțat la așa ceva. Ea era micul lui secret, sursa sa de energie dar și de vise tulburătoare.

Din păcate niciodată nu a avut curajul să meargă la masa ei și să vorbească cu ea. Dorea din tot sufletul să o cunoască mai bine, să afle cu ce se ocupă, ce muzică îi place să asculte și ce flori preferă. Dintr-o ambiție de neînțeles  vroia să descopere singur toate secretele ei, fără să o întrebe nimic.

Misterul frumoasei femei l-a dezlegat într-o zi când nici nu se aștepta și nici nu dorea asta. Unul dintre prietenii lui s-a gândit că nu ar fi rău să-l învețe cum se cauta videochat pe internet, sperând astfel ca acesta să prindă mai mult curaj și să mai guste puțin din plăcerile vieții sub protecția anononimatului. În definitiv nu avea nimic de pierdut.

(Va urma)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.