Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Românii au talent s-a transformat într-un show păcătos?

Românii au talent s-a transformat într-un show păcătos?

romanii_au_talentAseară mi-am adus aminte cam târziu că îmi propusesem să mă uit la emisiunea Românii au talent și din păcate nu am văzut decât finalul ei. În dimineața asta mi-am zis că nu am pierdut nimic interesant, dar după ce am citit câteva articole care criticau destul de dur pe Mihaela Rădulescu și comentariile dezaprobatoare aferente, mi-am zis că nu ar fi rău să văd și eu emisiunea. Curiozitatea a fost prea mare ca să aștept să văd reluarea la ProTv, așa că am căutat video pe internet  și…ce să mai zic, mai bine nu mă uitam…dezamăgire totală, dar ținând cont că este vorba de postul de televiziune amintit mai sus, nu mă mir că au difuzat așa ceva.

Părerea mea este că Răduleasca are un rol bine stabilit de către regizor, producător și restul echipei pentru a crește audiența emisiunii. În momentul acesta nu găsesc altă explicație sau alt motiv care să justifice într-un fel sau altul comportamentul și limbajul acestei vedete de carton. Da, a jignit mai mulți concurenți, și-a aranjat meticulos sânii de fiecare dată când a avut ea chef fără să îi pese de posibilele palpitații de inimă ale colegilor din juriu, a sărutat un băiat frumos pe scenă, s-a tăvălit în făină și s-a certat cu Andra care în comparație cu ea a părut un înger, o bomboană de femeie cuminte și cu suflet bun.

Întrebarea este următoarea: De ce am avut ocazia să vedem toate aceste scene la televizor? De ce nu au fost scoase la montaj, de ce nu i-a zis regizorul sau realizatorul emisiunii că nu e bine ce face, că este penibilă și că oamenii care urmăresc acest show nu merită să vadă așa ceva? Să fim serioși, așa s-a vrut, de fapt cred că se așteptau la asta și chiar acesta a fost scopul urmărit, totul pentru o audiență cât mai mare a emisiunii.

Săraca Andra nu mai are nici un farmec cu celebra replică „Mi se face pielea de găină”, Andi Moisescu e un tip cu prea mult bun simț, Bebe Cotimanis (tipul care l-a înlocuit pe Mihai Petre) este prea serios și tăcut, iar Smiley și Bartoș se pare că și-au pierdut fuiorul. Emisiunea avea nevoie de sare și piper, așa că Mihaela Rădulescu a primit rolul ingredientului surpriză.

Nu am scris acest articol ca să îi iau apărarea tipei, nici pe departe. În loc de sare și piper am avut parte de pelin. Din păcate emisiunea va continua până la sfârșit cu același juriu și ratingul va fi mai bun deoarece mai mulți oameni vor urmări acest show. Răduleasca nu își va revizui comportamentul penibil și la sfârșit toată lumea va fi mulțumită. În fond și la urma urmei Românii au talent este mai mult un show de divertisment menit să aducă cât mai mulți bani în contul trustului ProTv decât un concurs serios în căutare de talente autentice. Aceasta este părerea mea, dar sincer m-aș bucura să mă înșel.

raduleasca

 

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.