Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Ce nu fac eu pentru Bobiță?

Ce nu fac eu pentru Bobiță?

petpal photo petpal_zps6f5fbfea.pngÎn dimineața aceasta m-am trezit foarte devreme, nu am mai putut sa dorm. Nu este ceva ieșit din comun, dar să nu mai am somn de la ora 3 este destul de ciudat, chiar și pentru mine. Și cum nu am ce sa fac ca să treacă timpul mai repede până plec la birou, îmi fac o cafea tare și intru pe blog. Nu am mai scris de câteva zile și ar fi cazul să fac asta mai des, dar nu îmi vine nimic în minte, cel puțin nu în dimineața aceasta. Poate ar fi mai bine să las totul baltă, să mă îmbrac și să scot câinele pe afară, dar după ce mă uit la ceas constat că este prea devreme pentru plimbarea de dimineață. Bobiță doarme liniștit în coșulețul lui și nu are nici un gând de plimbare.

Ce bine de el, nu are nici o grijă. Are programul lui bine stabilit, are tot timpul castronul plin cu mâncare pentru câini, mai capătă și câte un supliment special când este cuminte, are parte de plimbare pe afară de câteva ori pe zi, nu are nici o grijă, nu e stresat, obosit sau nervos. Mda, viață de câine.

Cu mâncarea specială pentru câini am avut ceva probleme, când era mai mic făcea mofturi, nu accepta să mănânce așa ceva, am încercat tot felul de sortimente și de combinații până am reușit să îl conving că hrana uscată este bună și că nu are rost să facă figuri. Am un câine dificil, mai face mofturi câteodată și acum, dar din fericire s-a mai cumințit și nu mai răstoarnă bolul cu boabe dacă nu îi plac, așa cum făcea în urmă cu câțiva ani. Un mic sfat: dacă doriți mâncare bună pentru câini, click aici pentru royal canin mini adult.

S-a trezit, probabil a simțit că scriu ceva despre el, deși… Sper că nu vrea să îl scot la plimbare tocmai acum când sunt în focul creației și am scris jumatate din articol, că nu am chef să îl dezamăgesc. Mă uit la ceas, mai este timp până la ora 6, deci mai poate aștepta. Nu se mai agită, acum și-a schimbat locul, s-a încolăcit pe scaunul de lângă mine, deci mai am timp. Mă uit cu drag la el, doarme liniștit. Hmmm, trebuie să îl tund din nou, cât de curând. Blana lui crește foarte repede, mă enervează dar nu am ce să fac. Acum este iarnă și frig, e bine să aibă blana mai mare, dar când se face cald afară, chiar este incomod pentru el, trebuie să îl tund mai des. Dar ce nu fac eu pentru Bobiță?

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.