Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Airsoft – pentru cei ce vor să încerce o simulare de război

Airsoft – pentru cei ce vor să încerce o simulare de război

airsoft6Airsoft-ul este un joc sportiv în care jucătorii simulează un conflict militar sau participă la misiuni de atac, de cucerire a unor obiective strategice sau de localizare și dezamorsare bombe. În același timp reprezintă o activitate recreativă care presupune îndemânare, atentie, muncă în echipă și fairplay. Practicanții acestui sport se organizează în echipe și pentru a-și elimina adversarii se folosesc de bile din plastic trase cu ajutorul unor arme false care sunt de fapt replici credibile celor adevarate. Pentru prevenirea accidentelor se utilizează costume speciale de camuflaj și se folosesc replici ale armelor adevărate, simuland cu success o bătălie militară.

Locurile în care se desfășoară activitatea respectivă adaugă un sentiment de autenticitate în plus: foste fabrici, uzine sau unitați militare dezafectate.

Acest joc este originar din Japonia, țara în care este interzis civililor să dețină arme de foc. Nu se știe cu exactitate anul în care a fost inventat acest joc modern, dar se pare că în 1970 fenomenul Airsoft și-a făcut apariția în Hong Kong (China) și s-a extins rapid în toată lumea, oamenii find interesați și captivați de acest joc. În țara noastră acest joc a fost recunoscut oficial în 23 februarie 2010 și există multe cluburi unde jucătorii practică acest sport într-un cadru organizat, respectând regulile de siguranță obligatorii pentru a preveni eventualele accidente.

Airsoft este mai mult decât un joc, este un hobby cu adevarat special care oferă senzații unice celor care îl practică. Cum vă puteti asigura că echipamentul pe care îl veti achiziționa este bun, respectă normele de siguranță și are un preț convenabil?

Airsoft6 este un magazin airsoft care vă oferă posibilitatea de a putea alege orice doriți dintr-o o gamă largă de produse: arme airsoft, articole vestimentare, echipamente și accesorii.  De aici pasionații de airsoft, atât începătorii cât și veteranii, pot achiziționa tot ceea ce au nevoie pentru practicarea acestui sport în condiții de maxim confort și siguranță:

  • Replici airsoft: pistoale gaz, pistoale CO2, pistoale electrice, replici SMG electrice, replici asalt electrice, replici asalt gaz, shotgun manual, aruncătoare/lansatoare de rachete;
  • Echipament tactic: articole vestimentare (eșarfe, bluze, cămăși, vestoane, geci, pantaloni, veste, centuri, încălțăminte), echipamente de protecție (genunchiere, cotiere, măști, ochelari de protecție, mănuși), accesorii (curele arme airsoft, tocuri arme airsoft, huse, genți, rucsacuri, portutilitare, comunicații);
  • Accesorii airsoft: încărcătoare (pistoale, Mid-Cap, Hi-Cap), baterii (Ni-HM, LI-PO, încărcătoare) paturi (prinderi curea, paturi), mânere (pistol Grip, fore grip, accesorii mânere), accesorii (prinderi curea, prinderi pentru optice, accesorii RIS/RAS/SIR), optice (colimatoare, accesorii optice);
  • Componente: componente pistoale, componente externe și interne, componente transport bila, componente angrenare, grup aer, componente electrice;
  • Consumabile: bile, gaz, uleiuri și soluții pentru întreținere

Dacă sunteți interesați de practicarea acestui sport, nu vă faceți probleme din cauza întreținerii sau reparării echipamentului. Echipa Airsoft6 vă ofera video-uri de prezentare care vă vor ajuta în acest sens. De asemenea, puteți apela la ei în cazul aparitiei unei defecțiuni, dar și pentru întreținerea și diagnosticarea replicilor. Echipa este formată din cunoscatori pasionați de airsoft care sunt capabili să vă repare sau să modifice echipamentul în funcție de preferintele și nevoile fiecăruia.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.