Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Gata cu leneveala

Gata cu leneveala

visDeși în ultimile zile nu am prea avut multe de făcut , nu am reușit să scriu nimic pe blog, nu știu de ce. Poate din cauza oboselii acumulate am simțit nevoia să iau pauză de la tot și să nu mă mai stresez. Am mâncat, am dormit, m-am uitat la filme, am mai ieșit puțin la plimbare (numai până la magazinul din colț) și m-am uitat la multe filme. Pot spune că vacanța  nu s-a terminat cu toate că azi am fost la lucru și mâine voi face la fel. Nu mă plâng, chiar aveam nevoie de activitate, nu mai vreau să lenevesc. Trebuie să recunosc că uneori (chiar de cele mai multe ori) e chiar plăcut, dar nu trebuie ca aceasta să devină un obicei și nu trebuie confundat cu altceva.

Ce planuri am pentru anul 2015 în ceea ce privește blogul acesta? Nu am nimic concret în minte, nu mi-am făcut un plan, o strategie pe termen lung sau altceva asemenător. Mă tentează ideea să mai particip la concursuri pentru bloggeri, deși încă am rețineri. Sunt sigură că voi mai participa și anul viitor, dar numai atunci când cerințele, sponsorii și premiile puse în joc merită efortul. Voi încerca să scriu cât mai des (nu mă refer la 3 sau 4 articole pe zi), ci la 2 sau 3 articole pe săptămână sau chiar câte unul în fiecare zi, numai inspirație să am. Și timp.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.