Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Am un blog nou

Am un blog nou

blogosferaÎn urmă cu două săptămâni am cumpărat un domeniu pentru un blog nou deoarece mă bătea de mult timp gândul să îmi mai fac încă unul, neaparat pe domeniu propriu. Am publicat doar câteva articole test ca să îmi dau seama ce setări trebuie să fac, cum arată aranjarea în pagina etc. Am ales o temă wordpress (Good News) care are foarte multe opțiuni la setări. Practic nu mai sunt nevoită să fac modificările dorite în cod și să stric totul, așa cum mi s-a mai întâmplat de câteva ori cu blogul acesta. Până în momentul în care voi fi mulțumită cum arata blogul nou nu voi putea scrie ceva interesant. Știu că pot face modificările pe care le doresc și pe parcurs, dar…

Așa am procedat cu acest blog dar știu că nu este soluția optimă deoarece m-am confruntat cu multe probleme după ce am schimbat ttema blogului sau formatul articolelor. Mai am mult de lucru, nu am instalat plugin-uri, nu am ales fonturile (eu folosesc diacriticile și este o problemă cu dispozitivele mobile care au instalat sistemul de operare Android, nu se văd diacriticile dacă folosesc anumite fonturi) , nu am instalat plunin-uri, nu m-am hotărât ce ar trebui să conțină footer-ul, etc.

În orice caz, mai am mult de lucru. Sper să am și timpul necesar să mă ocup de asta, ținând cont că se apropie sărbătorile de iarnă și am atâtea de făcut. Dar mă descurc eu și, vorba ardeleanului ,,Ce atâta grabă..?” Gluma e glumă, dar mi-am propus ca în prima zi a următorului an să scriu primul articol. Probabil o să reușesc mai repede, cine știe, totul depinde de timp și răbdare.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.