Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Comandă mobilă așa cum vrei

Comandă mobilă așa cum vrei

mobila comandaEste mobila făcută la comandă mai ieftină decât cea din magazine? Prețul poate fi mai mic sau mai mare, depinde de ce dorește clientul care comandă mobila. Dacă dorește să materiale de calitate și este dispus să facă o investiție pe termen lung, atunci este posibil ca prețul mobilei făcute la comandă să fie mai mare comparativ cu cel al mobilei din magazine, iar dacă modelul ales este simplu dar funcțional, iar materialul este ieftin și mai puțin rezistent, atunci și prețul mobilei făcute la comandă este mai mic. Diferența de preț între materialele clasice și cele rezistente este destul de mare. În ultimul timp tot mai mulți oameni aleg să își comande mobilă personalizată. ceea ce este bine.

Dacă sunteți un cititor pasionat și aveți multe cărți pe care doriți să le aranjați în biblioteca perfectă pe care nu ați găsit-o în nici un magazin de specialitate sau dacă doriți ca mobilierul de bucătărie să fie deosebit și funcțional, intrați aici, studiați oferta și comandați ceea ce vă doriți în funcție de preferințele și bugetul dumneavoastră. Dacă aveți o afacere de succes și doriți ca sala de ședințesă arate impecabil dar să și ofere confortul dorit trebuie să țineți cont de mobilierul are un rol important. Masa consiliu, dulap depozitare, dulap arhivare dosare, birou managerial, birou operational, scaune birou, birou recetie, rollbox-uri, vestiare, toate pot fi comandate de la mobilapecomanda.com.

Sincer, mi-ar plăcea să comand un pat rabatabil, un dulap cu uși glisante Kira și o măsuță de cafea Hera. Din păcate sediul firmei despre care vorbesc este în București și din cauza distanței foarte mari nu ar fi convenabil pentru mine să comand ceva. Dar pentru cei care locuiesc în capitală, ținând cont de faptul că prețurile sunt convenabile și deplasarea reprezentantului societății pentru a face o eventuală recomandare a design-ului și o estimare a costurilor sunt gratuite, eu zic că merită.

Un al tavantaj ar fi faptul că dacă aveți o schiță a mobilierului pe care doriți să îl comandați sau o fotografie puteți să le trimiteți la adresa de e-mail de la datele de contact și în maxim 21 de zile, în funcție de complexitatea modelului, veți primi comanda acasă.

mobila

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.