Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blog / Zale – Adrian Găinaru

Zale – Adrian Găinaru

zaleLa sfârșitul săptămânii trecute am reușit să ajung la poștă pentru a ridica pachetul trimis de către Adrian Găinaru care conținea volumul de poezii Zale. Îi mulțumesc din suflet pentru că s-a gândit la mine și mi-a trimis un exemplat din volumul său de debut care are o dedicație frumoasă, scrisă din inimă, pentru mine. Nu voi analiza poeziile scrise de Adrian deoarece nu mă pricep și nu acesta este scopul acestui articol. Nu îl cunosc personal pe Adrian, dar îmi doresc ca într-o zi să am ocazia. Amândoi suntem bloggeri și drumurile noastre prin online s-au intersectat de mai multe ori. Mi-a făcut plăcere să îi citesc poeziile și să stam de vorbă.

Prin intermediul blogului său, Give a little bit more, Adrian a făcut cunoscut oamenilor poeziile sale scrise din suflet. Blogul a fost, cred eu, rampa de lansare în online, apoi a venit și cartea. Trebuia să fie invers? Nu cred. E foarte bine așa. Adrian este un om sensibil care pune suflet în tot ceea ce face și sper din toată inima ca Zale să fie urmat de cat mai multe volume de poezii.

Încă odată îți mulțumesc!

adrian gainaru

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.