Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Un ceas, o amintire frumoasă

Un ceas, o amintire frumoasă

ceasulePuțini sunt cei care fac cadouri într-o zi oarecare, fără o semnificație anume, numai de dragul de a vedea uimirea și iubirea din ochii persoanei dragi. Câți dintre voi ați făcut un cadou fără un motiv anume sau ați avut parte de așa ceva? Înainte de a vă revolta și de a face afirmații gratuite, vă rog să vă gândiți mai bine și să faceți un efort minim pentru a vă aduce aminte când ați făcut un asemenea gest. Acum două zile, trei luni sau poate douăzeci de ani? Cât a trecut de atunci? Poate pentru unii foarte puțin, iar pentru alții mult prea mult. Ce mi-ar plăcea să primesc în dar? Nimic extravagant sau ieșit din comun care să aibă un preț exorbitant, asta este clar.

Ador bijuteriile care au un design deosebit și care ies în evidență datorită lucrăturii fine. Un inel, o brățară, un medalion sau un ceas, nu cer prea mult, nu? Dar, dintre toate acestea, dacă ar fi să aleg, mi-ar plăcea să am un ceas de mână care să aibă un design interesant și să fie în același timp elegant. În magazinul online ceasule aici am găsit foarte multe modele pe placul meu, dar cel mai mult mi-a plăcut ceasul Orient Dressy Elegant FQBEAOO2BO deoarece eset negru (brațara, carcasa, cadranul) și, poate din această cauză, iese din tiparele obișnuite. Vreau ceva deosebit, ceva care să atragă atenția și care să mă facă să mă simt altă persoană. Carcasa și brățara sunt confecționate din oțel inoxidabil, ecranul este dreptunghiular are geamul din cristal mineral,este mic și ușor.

Îmi plac foarte mult ceasurile de orice fel, fie că este vorba de cele de perete sau de mână, dar nu fac colecţie de aşa ceva. Pentru mine un ceas este în primul rând o unealtă pentru măsurat timpul. Bine, nu este o unealtă, este un accesoriu util de care avem nevoie, indiferent ce formă sau culoare are acesta. Cele mai interesante şi frumoase mi se par ceasurile de mână pentru că acestea au ceva deosebit care dă prestanţă şi eleganţă şi insuflă un aer de siguranţă persoanelor care poartă aşa ceva, indiferent dacă este vorba de bărbaţi sau femei.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Ceasul este un cadou perfect pentru oricine, fie ca este ziua lui sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.