Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Ce mai este nou pe Facebook?

Ce mai este nou pe Facebook?

facebookÎncep cu o știre curemurătoare de la Adevărul: Ce a descoperit un tânăr intr-o doză de suc? Nu dau link să vedeți ce, prefer să vă spun eu: un șurub. Șocant, nu?? În următorul videoclip am „plăcerea” de a o vedea pe doamna Macovei care ne spune că de la 1 ianuarie 2015 vor crește impozitele pentru terenurile agricole cu 800%. Așa o fi? Nu-i problemă, vindem tot. Mai departe ochii îmi cad pe o reclamă Avon pe care am mai văzut-o de câteva ori până acum. De ce îmi apare așa de des pe wall cu toate că nu am dat like la pagina respectivă? Deoarece este o reclamă sponsorizată. Mă enervează, așa că optez pentru a nu mai vedea nici o reclamă de la Avon Space. Altă viață!

Dintr-un articol marca Adevărul aflu că orice ban în plus la buget contează și că Ioana Petrescu, cea școlită peste ocean vrea să impoziteze prostituția (care este ilegală în țara noastră, deocamdată). Asta estea cea mai bună glumă pe care am auzit-o în ultimile zile, vă rog să mă credeți! Și oare de ce nu este de acord să impoziteze și veniturile bisericii pe care o consideră organizație non-profit? Ohh, Libertatea ne îndeamnă să vedem nasul de păpușă al brunetei Tonciu, dar „dezamăgirea” este mare, nasucul este acoperit de bandaje. Fanii mai au de așteptat… Urmează un filmuleț de câteva secunde care se vrea dovada de nezdrumcinat că Iohanis a plătit protestatanții care au participat la mitingurile din câteva orașe din țară. Nu se poate așa ceva, nimeni nu are voie să copieze metodele celuilalt candidat, adică Ponta! Chiar așa, copy-paste? Rușinicăăă!!!

În sfârșit am găsit un articol interesant, exact pe gustul meu: o recenzie interesantă despre filmul Interstellar a cărui premieră a avut loc în țara noastră în urmă cu trei zile. Din păcate nu îl găsesc online cu subtitrare, trebuie să mai aștept câteva zile, dar în nici un caz nu voi uita de el. Și dacă tot sunt la capitolul filme, mi-am adus aminte că a mai apărut un episod din serialul Doctor Who (sezonul 8) și încă unul din The 100 pe care trebuie să le văd în seara aceasta, deci părăsesc Facebook (fără părere de rău) în favoarea filmelor science-fiction.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Pingback: Ce mai este nou pe Facebook? | Gmx | Bun De Citit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.