Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / IT&C / Produse IT second hand

Produse IT second hand

Sunteți în căutare de calculatoare second hand? Doriți să vă schimbați calculatorul sau laptop-ul cu unul mai performant, însă nu aveți banii necesari pentru unul nou? Ați încercat servicii second-hand însă au fost de proastă calitate? Ei bine, articolul acesta vă este dedicat deoarece voi prezenta un site recent lansat, dar care a creat deja o întregă comunitate în jurul lui. Site-ul se numește interlink.ro și indexează doar componente sau chiar calculatoare second hand de bună calitate, asta însemnând că acestea sunt aproape noi. Interlink.ro nu acceptă în depozit calculatoare sau laptopuri second hand de proastă calitate, ci doar componente întreținute și foarte puțin uzate.

Interlink.ro nu indexează doar calculatoare second hand, ci și laptopuri, iar ocazional veți găsi și console pentru jocuri. Pe mine m-ar interesa o consolă la second hand. Pe voi nu? Echipa interlink.ro este formată doar din oameni cu experiență în domeniu și acreditați, iar calitatea produselor este foarte bună.

Serviciile interlink.ro sunt renumite la nivel național deja, iar in curând se va opta pentru oferirea serviciilor și în afara țarii. Sună destul de bine, așa-i? Eu personal am apelat la serviciile lor când am dorit să-mi cumpar un laptop second hand pentru că mereu aveam discuții cu băiatul meu care să-l folosească primul, deoarece eu având un job special petreceam foarte mult timp în fața lui. Așa că m-am hotărât să achizitionez un laptop nou, cât mai repede posibil, ca să nu mai fie discuții. Am intrat pe internet și am căutat un laptop second hand bun, care să ofere performanță în gaming, dar și în multitasking. Odată ce l-am găsit, am făcut comanda și intr-un timp foarte scurt l-am primit la mine acasă.

Mi-a plăcut foarte mult design-ul și organizarea site-ului, totul fiind ușor de căutat și comandat. Produsul a ajuns într-un timp foarte scurt acasă, frumos ambalat, iar calitatea lui a fost foarte bună. M-am bucurat că nu am descoperit nici cea mai mică urmă de uzură, iar laptop-ul merge excelent și în ziua de azi. Mai mult,  am ramas surprinsă de rapiditatea lui, chiar și după o perioadă mai mare de folosință. Mă bucur că am ales interlink și cu siguranță că in viitorul apropiat voi mai folosi  serviciile lor.

Vă invit și pe voi să intrați pe Interlink și să apeleați cu încredere la serviciile lor, deoarece veți primi calitate și preț, totul într-un raport foarte echilibrat. Aștept părerile voastre în secțiunea de comentarii.

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Nu stiu despre daca cele de la interlink sunt bune sau nu, eu am cumparat de la Cit Grup Timisoara si lucrez cu el de doi ani. Iti mai zic inca un avantaj. Poti plati cu paypal…Sunt printre putini care folosesc aceasta metoda de plata.
    O zi buna

  2. Intr-adevar un magazin foarte bun, recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.