Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blog / Câteva metode de a face bani cu ajutorul internetului
Pe zi ce trecebani online din ce în ce mai mulți oameni caută diferite metode online de a face un ban în plus pentru a-și suplimenta veniturile obținute la locul de muncă. Din păcate acest lucru nu este prea usor de realizat din cauza numărului mare de site-uri care promit câștiguri mari și ușor de realizat într-un timp scurt, dar care până la urmă se dovedesc a fi ineficiente. Este vorba de PTC (pay-to-click), GPT (Get Paid To), website-urile la care te abonezi pentru a primi un anumit numar de reclame sau materiale care trebuie vizualizate. Plata pentru un astfel de "job" este mică și o suma convenabilă de bani se adună doar într-o perioadă mult mai mare mare timp decât cea estimată inițial.

Câteva metode de a face bani cu ajutorul internetului

Pe zi ce trecebani online din ce în ce mai mulți oameni caută diferite metode online de a face un ban în plus pentru a-și suplimenta veniturile obținute la locul de muncă. Din păcate acest lucru nu este prea usor de realizat din cauza numărului mare de site-uri care promit câștiguri mari și ușor de realizat într-un timp scurt, dar care până la urmă se dovedesc a fi ineficiente. Este vorba de PTC (pay-to-click), GPT (Get Paid To), website-urile la care te abonezi pentru a primi un reclame sau materiale care trebuie vizualizate. Plata pentru un astfel de „job” este mică și o suma convenabilă de bani se adună doar într-o perioadă mult mai mare mare timp decât cea estimată inițial.

Cea mai potrivită metodă de a face bani în mediul online este să profitați de pasiunea dumneavoastra și să faceți ceea ce vă place: programare, design, jurnalism, traduceri etc. Oricare ar fi domeniul ales trebuie să știți că aveți nevoie de timp și răbdare pentru a realiza un profit acceptabil. Sunt foarte multe domenii interesante și vă puteti realiza un profil sau un portofoliu pe site-urile specifice (www.odesk.comwww.elance.comwww.freelancer.com) și sa va apucati de treabă, facând oferte sau căutandu-le pe cele mai convenabile și mai bine plătite.

Mai există și alte metode de a câștiga bani online: jocuri, pariuri online, chestionare și sondaje, afiliere, bloguri. Am lăsat la sfârșit partea cu câștigul online cu ajutorul blogului deoarece aceasta este modalitatea de a face bani online pe care o folosesc de câțiva ani de zile. Nu câștig foarte mulți bani, nu pot să spun că pot să trăiesc de pe urma blogului, dar în fiecare lună se adună o sumă frumușică. Când mi-am făcut primul blog (2009) nu știam că se pot câștiga bani cu acesta. După un timp am început să particip la concursuri pentru bloggeri (SuperBlog, Blogwars, Blogal Initiative, BlogAwards) și pe lângă faptul că am câștigat câteva premii frumoase, pot spune că blogul meu a început să aibă vizibilitate în online. Participând la concursurile de acest gen am avut parte de toată gama de emoții (fericire, bucurie, tristețe, dezamăgire, dezgust), dar a fost frumos. Vorbesc la trecut deoarece nu mai prea particip la concursurile pentru bloggeri. A fost o perioadă în care nu ratam niciunul, indiferent de cine îl organiza sau de ce premii erau puse la bătaie, dar am după un timp am realizat că nu pot continua din cauza oboselei și a lipsei de timp.

Următorul pas a fost să mă înscriu pe platformele special create pentru bloggeri (E-advertising, SilkWebMedia & ARTvertising) prin intermediul cărora am primit comenzi pentru advertoriale. Știu că unele voci din blogosferă blamează bloggerii care scriu penru bani, dar nu văd ce ce nu aș face asta. Îmbin plăcutul cu utilul, atâta tot și nimic mai mult. Cu ajutorul blogului mi-am descoperit pasiunea de a scrie și o modalitate convenabilă de a câștiga ceva bani în plus. Deocamdată am un singur blog dar mă tentează să îmi mai fac unul. Trebuie doar să mă hotărăsc ce nume  să îi pun blogului și să îmi cumpăr domeniu și host.

Dacă sunteți perseverenți roadele muncii nu vor întârzia să apară, indiferent de metoda aleasă. Aveți nevoie de timp, nervi de oțel, multă răbdare și, de ce nu, o mică doză de încăpățânare.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.