Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Produse și accesorii de la Isaterm Total

Produse și accesorii de la Isaterm Total

insatermDacă îți place și te pricepi să faci unele reparații prin casă sau dacă te-ai decis că vrei să schimbi singur gresia și faianța din baie fără a cere ajutorul persoanelor specializate în astfel de lucrări, esti un amator. Chiar și așa, ai nevoie de tot felul de unelte și scule electrice pentru a efectua toate operațiile necesare pentru a duce la bun sfârșit o lucrare de amenajare în propria casă și nu poți spune că dacă esți novice nu ai nevoie de scule profesionale sau semi-profesionale și că te descurci fără probleme cu ce găsești prin casă.

Magazinul online www.insaterm-scule.ro a fost creat pentru cei mai exigenți clienți și comercializează un număr foarte mare de produse și accesorii profesionale și semi-profesionale. calitatea superioară și diversitatea acestora, precum și prețurile competitive au contribuit la intrarea acestui magazin online în rândul celor mai cunoscuți jucători de pe piața românească de specialitate.

Pe site-ul Insaterm dedicat sculelor și echipamentelor electrice găsești o sumedenie de articole din următoarele categorii și subcategorii de produse:

  • Scule electrice: ciocane rotopercutoare și demolatoare (rotopercutoare SDS-plus, rotopercutoare SDS-max, rotopercutoare cu acumulator, demolatoare, demolatoare SDS-plus, rotopercutoare SDS-max), polizoare (unghiulare mici, unghiulare mari, drepte, unghiulare cu acumulator, de banc), mașini de găurit/înșurubat (cu acumulator, cu percuție și înșurubat și cu acumulator, cu percuție și cu acumulator, cu impact, cu diamant, în zidarie), șlefuitoare (cu bandă, cu excentric, cu vibrații, de lustruit, de beton), mașini de frezat (muchii, caneluri, faianță și gresie), fierăstraie (verticale, coadă de vulpe, circulare, cu acumulator, sabie, cu bandă, cu intrare directă), suflante cu aer cald, mașini de capsat cu acumulator , mașini de debitat metale, mașini pneumatice, mașini de stemuit, mașini de tăiat cu disc diamantat, mașini de tăiat tablă, multi-cutter, rindele, sisteme de aspirare, accesorii (mese de transport și de lucru, burghie), mașini de amestecat;

  • Scule Dremel: Brandul american Dremel crează și produce instrumente electrice eficiente care sunt bazate în special pe rotație de mare viteză, de cea mai bună calitate. Gama de producție Dremel constă dintr-un întreg sistem de instrumente și accesorii;

  • Tehnica măsurării: nivele laser rotative, nivele laser cu linii (pentru gresie și faianță, cu funcție fir cu plumb), nivele laser cu puncte, detectoare de metal in perete, receptoare (laser, de mare putere), nivele optice, nivele laser, telemetre (cu ultrasunete,rulete digitală, bare de măsurare), goniometre si clinometre, stative si accesorii (suporturi universale, suporturi pentru construcții, suporturi pentru perete, rigle de măsurare, stative pentru construcții, telecomenzi);

  • Grădină: mașini de tuns iarba (manuale, cu acumulator, cu motor pe benzină, electrice), pulverizatoare, mașini de curatat cu înaltă presiune, pompe (sumersibile, cu motor), motoburghie , mașini de cosit (cu acumulator, cu motor pe benzină), tocătoare de resturi vegetale, aeratoare de gazon, scarificatoare, foarfece (pentru tăiat gard viu, cu acumulator), suflante de frunze (cu acumulator, cu motor în 4 timpi), fierastraie (cu lanț, cu acumulator), timmere de gazon (cu fir, cu acumulator).

insaterm-scule

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. da, pai romanii au 10 meserii dar nici o calificare. se pricep la de toate dar cand ii chemi sa iti repare ceva observi ca n-au cu ce lucra. normal ca nu au din moment ce nu e meseria lor de baza. amatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.