Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Un vis devenit realitate?

Un vis devenit realitate?

Totul părea real deși nu își dădea seama unde se află și mai ales cum ajunsese acolo. Își amintea foarte clar că doar cu câteva minute în urmă se cuibărise în pat amorțită de frig și oboseală după o zi mohorâtă care părea că nu se mai sfârșește. Îi plăcea locul acela linistit departe de agitația orașului și ar fi dat orice să nu mai plece de acolo, deși știa foarte bine că visează și că în orice clipă se poate trezi. După ce traversă cu pași repezi o poieniță plină cu flori multicolore ajunse în fața unei case care arăta exact cum își dorea ea. De multe visase cu ochii deschiși la casa ideală, dar niciodată nu avusese o imagine atât de clară și detaliată.

Ușa grea de ștejar de la intrare, geamurile mari si luminoase, balconul de la etaj, scările placate cu marmură, chiar și acoperișul ud de ploaie, toate erau exact așa cum și le închipuise. Își aduse aminte de schițele stângace pe care le făcuse în ultimul timp și de cât de supărată era de fiecare dată când realiza ca desenele ei nu reușeau să redea imaginile pe care le avea în minte. Cel mai mult se chinuise cu balconul dormitorului care se afla la etaj și cu acoperișul. Făcuse foarte multe schițe cu acoperisuri lemn, dar de fiecare dată mototolise hârtia și o aruncase la gunoi, nemulțumită de rezultat.

Un zâmbet îi înflori pe buze atunci când deschise ușa de la intrare și păși în casă. Tot ceea ce își dorea în acel moment era să se tolănească în fotoliul mare și confortabil, să bea o cafea cu lapte și să privească pe geam cum soarele se ascunde printre ramurile brazilor. Ce își putea dori mai mult? Avea șansa să petreacă câteva clipe în casa mult visată și să se bucure de liniștea și frumusețea naturii după care tânjise atâta vreme. Îi părea rău doar că la un moment dat trebuia să se trezească și îi era teamă că în noaptea următoare poate că nu va mai reuși să revină în acel loc miraculos, numai al ei.

Oare există vreo șansă ca visele să se adeverească și să devină reale? Unii oameni sunt de părere că da…alții sunt sceptici, dar cine știe. Unele vise se transformă în relitate, altele nu, depinde de oameni și de cât de mult își doresc asta. Din păcate eu fac parte din categoria scepticilor.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.