Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Lady in shoes

Lady in shoes

lady-shoes.roAm comandat de multe ori încălțăminte de la magazinele online și nu pot spune că am fost mulțumită de fiecare dată. Nu au fost probleme cu plata sau transportul, ci cu mărimea acestora. Din păcate calapoadele diferă de la un producător la altul, deși nu ar trebui să fie așa. Eu am comandat sandale sau ghete mărimea mea sperând că mi se vor potrivi „ca o mănușă”, nu de fiecare dată am avut norocul să-mi fie bune, fiind ori prea mari, ori prea mici. Țin minte că odată chiar m-am supărat rău de tot deoarece reprezentantul unui magazin online de la care am comandat o pereche de ghete nu a fost de acord să-mi le schimbe cu altele, același model, dar cu un număr mai mic.

Pe considerentul că mi-au trimis mărimea cerută de mine și nu a fost greșeala lor mi-a sugerat să trimit coletul înapoi și să comand altceva, la același preț sau să îmi vireze banii în cont (în cazul în care nu mai doream să achiziționez ceva) după ce primeau coletul de la mine. Dezamăgită am renunțat să trimit ghetele înapoi, nu aveam chef să mă complic. Am trecut banii la pierderi și mi-am propus să nu mai comand de pe internet ceva care necesită probă înainte, așa cum este cazul articolelor de îmbrăcăminte sau încălțăminte.

Din păcate oferta magazinelor din orașul în care locuiesc este foarte slabă și, cu toate că zilele acestea am luat la rând aproape toate magazinele de încălțăminte pe care le știu, nu am reușit să găsesc ceva care să îmi placă, să mi se potrivească și, ceea ce este mai important, să aibă un preț rezonabil, compatibil cu mărimea portofelului meu. Dezamăgită, am revenit la internet și am început să caut pantofi de damă pe gustul meu. Magazine online sunt multe, am de unde alege, numai răbdare și să am ca să caut. Și bani…

Lady-shoes.ro are în această perioadă o promoție (1+1 gratis) greu de refuzat și cu toate că nu sunt multe modele pe site, am găsit câteva pe gustul meu. Cel mai mult mă tentează pantofii Office Glamour BlackAB003 de la categoria pantofi office, dar mai am o pereche același model și chiar nu are rost să mai cumpăr ceva asemănător. Mi-ar plăcea să încerc ceva diferit și să renunț a mai cumpăra pantofi negri, așa că a doua opțiune a mea ar fi pantofii Oxford Blue, tot din categoria pantofilor office. La prima vedere par comozi, se potrivesc de minune cu blugii. A treia opțiune ar fi cizmele de toamnă Camel 1132-57, chiar îmi plac. Culoarea este plăcută, tocul este mic, modelul interesant și prețul de nerefuzat. Lista mea nu cuprinde multe modele deoarece prefer încălțămintea comodă, dar până la urmă trebuie să mă decid ce să cumpăr. Sper ca de data aceasta să am noroc cu acest magazin online.

incaltaminte

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.