Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Brânzeturi aparte: cașcavalul

Brânzeturi aparte: cașcavalul

 photo selgros_zpsfa1eab41.pngCând ne gândim la brânzeturi ne trec prin minte diverse tipuri și forme, care mai de care mai speciale. Unele sunt moi, altele mai tari, cele afumate au o culoare mai închisă, iar cele mai proaspete sunt complet albe, unele sunt mai dulci și altele mai sărate. Varietatea lor indică faptul că oamenilor le place mult să consume brânzeturi de orice fel. De asemenea, această varietate mai poate indica și faptul că fiecare regiune și națiune și-a pus amprenta asupra acestui produs, adaugând puțină autenticitate. Tot așa s-a intamplat și în țara noastră iar astăzi găsim brânzeturi diverse venite din toate colțurile țării. Un tip de brânză foarte popular în toată Râmania este cașcavalul;

Acesta, ca și toate celelalte tipuri de brânzeturi se gasește pe teritoriul țării noastre în diverse feluri: afumat, sfărâmicios sau mai moale, de vacă, oaie sau capră. În Bacău gasești toate aceste tipuri de cașcaval la Selgros – urmarește oferta lor online, accesând revistele cu oferte și cumpără cașcaval la preț foarte bun.

La ce e bun cascavalul?

Gustul cașcavalului ne poate convinge pe mulți, însă acesta este benefic și din alte puncte de vedere:

  • întărește dinții și sistemul osos, fiind foarte bogat în calciu
  • previne apariția osteoporozei, afecțiune întalnită îndeosebi la femei
  • reduce riscul apariției bolilor de inimă și a hipertensiunii arteriale
  • stimulează formarea sângelui și absorbția nutrienților

Cu toate acestea, dacă este consumat în exces cașcavalul îngrașă, fiind bogat în grăsimi saturate, deci cascavalul crește colesterolul și poate provoca multe efecte nedorite dacă este consumat în exces. Consumat cu moderație, împreună cu alte alimente, cașcavalul reprezintă un aliment delicios și numai bun de pus pe masă. Nu ezitați să îl puneți în sandwich-urile copiilor pentru școală, ras pe gustări rapide și paste sau tăiat în cubulețe alături de un pahar de vin. Îl găsiți în diferitele lui forme la Selgros Bacău.

Selgros Bacău
Produse alimentare și nealimentare
Str. Prelungirea Bradului Nr. 135B, Bacău, 720 089 , RO
Tel: 0234 209 000
Fax 0234 209 199
 photo cascaval2_zps0b018b35.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.