Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Nu vreau să mai visez

Nu vreau să mai visez

piPână acum am avut trei tentative de a scrie un articol și după câteva rânduri am șters tot și am luat-o de la început. Ce rost are să scriu despre început și sfârșit, despre oboseala acumulată în ultimul timp sau despre săptămâna de concediu care s-a dovedit a fi cea mai neagră din viața mea? În loc să mă odihnesc și să mă bucur de liniște am avut parte de altceva. Cineva mi-a făcut o surpriză neașteptată. M-aș fi bucurat dacă ar fi fost una frumoasă, care să mă facă să zâmbesc fericită. Dar nu a fost așa.  Acum totul a trecut și încerc să revin la normal, dar nu mai știu cum. Am uitat, pur și simplu. Sunt obosită și aș vrea să dorm dar nu pot. Mi-e frică de visele mele, sunt sumbre.

Mi-ar plăcea să pot programa visele. În noaptea asta vreau să visez că alerg desculță prin iarba plină de rouă și să simt razele calde ale soarelui cum îmi ating mâinile și fața. Nu contează că este toamnă și este frig, vreau doar să uit de toate. Doar atât, nu vreau mai mult. Se poate? Și dacă nu, refuz să mai visez!

 photo dreams2_zps0efa1b30.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.