Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Deep Relief – gelul transparent, incolor, cu miros de mentol

Deep Relief – gelul transparent, incolor, cu miros de mentol

gtsNu ezitați să folosiți gelul cu dublă acțiune Deep Relief dacă doriți să tratați inflamațiile sau durerile de origine reumatică și traumatică sau să ameliorați durerea asociată unor forme ușoare de artroză. Acesta are în compoziție 5% Ibuprofen (antiinflamator nesteridian, analgezic, antipiretic, antiagregant plachetar) și 3% Lovementol (analgezic local, anestezic local, antiiritant. Gelul este transparent, incolor și are miros de mentol. Nu este indicată folosirea acestui gel de către persoanele care sunt hipersensibile la la ibuprofen și levomentol, de cei care sunt predispuși la crize astmatice declanşate de acid acetilsalicilic sau alte antiinflamatoare nesteroidiene.

Nu este indicată aplicarea acestui gel pe leziuni cutanate (dermatoze umede, eczeme, leziuni infectate, arsuri, plăgi) și nici aplicarea concomitentă pe aceeaşi suprafaţă cutanată a altor medicamente topice. Este contraindicată folosirea lui în ultimile 4 luni de sarcină și de către copii cu vârsta sub 12 ani.

 photo deeprelief_zpsb21f546e.jpg

În ultimii ani piața farmaceutică din România a cunoscut o dezvoltare rapidă și acest meritit îl au în cea mai mare parte firmele care oferă servicii logistice de receptionare, depozitare, manipulare și pregatire pentru distribuția produselor farmaceutice, medicamente, suplimente nutritive și dispozitive medicale. Printre acestea se numără și GTS Solution care printr-un depozit de peste 600 mp din București prestează serviciile enumerate mai sus. Depozitul GTS este acreditat conform normelor UE, iar personalul specializat care deserveșste depozitul desfasoară activitățile conform metodologiei acreditate.

 photo IMG_3299_zpse7125a51.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.