Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Despre reparații frigidere și nu numai

Despre reparații frigidere și nu numai

reparatii frigiderePână acum nu am avut nici o problemă cu frigiderul meu, deși pot spune că îl folosesc de foarte mulți ani și mă bucur că nu am fost nevoită să apelez la service frigidere sau să cumpăr altul. Dar dacă se strică? Nu sunt genul de om care să se gândească la ce este mai rău înainte să se întâmple ceva, dar chiar nu mi-ar plăcea ca în perioada asta să mi se strice vreun aparat electrocasnic. Frigiderul are cea mai mare perioadă de viață comparativ cu televizorul, aspiratorul sau computerul dar nu se știe niciodată când se supără și nu mai vrea să funcționeze. Și atunci ce fac? Îmi cumpăr altul nou, pe considerentul că acesta e vechi și nu merită să apelaz la specialiștii în reparatii frigidere?

Da, este ușor de zis „Gata, mâine cumpăr unul nou și am rezolvat problema!”, dar cam greu de făcut asta, pentru că, la urma urmei este vorba de o investiție pe care, oricât de urgentă și necesară ar fi, nu am cum să o fac, cel puțin nu acum. Așa că cea mai bună variantă în cazul în care frigiderul meu ar refuza să își mai facă treaba așa cum trebuie ar fi să chem pe cineva care se pricepe ca să îl repare. Și când zic „care se pricepe” nu mă gândesc la vecinul de vizavi care se  laudă la cine are răbdare să îl asculte că el se pricepe să repare tot prin casă. Așa o fi, cine știe, dar eu nu am încredere în oamenii care se laudă că știu tot sau că sunt cei mai buni meșteri de pe planetă. Nu îmi plac oamenii de genul acesta și nu am încredere în ei.

În urmă cu ceva timp chiar am auzit fără să vreau o discuție între el și o vecină care locuiește cu două etaje mai sus. Aceasta se plângea că este foarte cald în apartament deoarece aparatul de aer condiționat nu mai mergea bine, ceva se întâmplase și ea nu știa care este cauza. Tocmai plecase hotărâtă să caute un service aer conditionat în oraș, deoarece nu mai suporta căldura mare. Se obișnuise cu aparatul de aer condiționat și chiar nu dorea ca toată vara să locuiască într-un cuptor. Vecinul „repară tot” a început să îi povestească cum și-a reparat singur mașina de spălat și frigiderul, cum în urmă cu câteva zile a reușit în doi timpi și trei mișcări să convingă televizorul mamei lui că ar fi cazul să revină la realitate și să își facă treaba așa cum trebuie dacă nu vrea să iasă la pensie anticipat pe caz de defecțiune majoră.

Și așa, din vorbă în vorbă, cred că omul bun la toate a convins-o pe vecina care plecase de acasă hotărâtă să apeleze la serviciile unor profesioniști care oferă servicii de reparatii aer conditionat că nu are rost să dea aiurea banii, când el se pricepe foarte bine și poate oricând să îi repare aparatul de aer condiționat la un preț modic, desigur, că doar nu o să o jupoaie de bani așa cum fac, vezi doamne, cei de la firmele specializate. Din păcate nu știu cum s-a terminat toată povestea asta, nu am idee dacă vecinul a reușit sau nu să repare aparatul de aer condiționat și nici nu sunt curioasă să aflu. Lauda de sine nu miroase bine!

service

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.