Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blog / Gânduri de vineri dimineața

Gânduri de vineri dimineața

blog1În dimineața aceasta mă așteptam ca totul să fie altfel, adică să nu mai respect rutina zilnică și să îmi încep ziua altfel. Nu știu de ce am crezut asta, poate din cauză că m-am trezit cu gândul acesta, că trebuie să fac ceva. Sau să nu mai fac ceva anume. Dar ce? După ce m-am învârtit de câteva ori prin bucătărie încercând să îmi aduc aminte ce anume mi-am propus să fac sau la ce să renunț în dimineața aceasta, m-am lăsat păgubașă și mi-am reluat vechile obiceiuri. Mi-am făcut cafeaua și am turnat puțin lapte rece în cană deoarece nu am mai avut săbdare să aștept puțin să se răcească. Mi-am aprins mult dorita țigară și am înghițit prima gură de cafea aromată.

Oare îmi propusesem să nu mai beau cafea sau să nu mai fumez? Sau să renunț la amândouă și să ies afară ca să aleg puțin? Ideea e bună, dar…lenea mea, ce mă fac cu ea? Mai bine pornesc laptopul ca să intru pe facebook, să văd ce au postat alții în dimineața aceasta. Nimic interesant, pierd timpul aiurea. Mai bine aș scrie eu ceva, dar nu pe facebook, ci pe blog. Mi se pare așa de greu, nu știu despre ce aș putea scrie. La început nu era așa, îmi făcea plăcere să îmi aștern gândurile pe blog. Acum este altfel.

Nu oboseala sau stresul sunt vinovate, ci altceva. Ar mai trebui să îmi mai fac un blog pe care să scriu tot ce îmi trece prin cap. Problema este alta. Să îmi cumpăr domeniu sau să folosesc o platformă free? Ce nume să aleg? Poate ar fi bine să îmi fac un blog de nișă? Care nișă? Să scriu despre ceva anume, dar despre ce? Nu sunt expertă într-un domeniu anume și nici nu sunt pasionată în mod deosebit de ceva. Sfaturi sentimentale? Aiurea.. Modă, produse cosmetice? De două ori aiurea..Nu mă interesează, nu mă pricep, mi se pare plictisitor să scriu despre așa ceva în fiecare zi.

Gata! Am cam luat-o pe arătură cu articolul acesta, nu mai continui să scriu deși îmi propusesem să scriu cam tot ce îmi vbine prin minte în timp ce îmi beau cafeaua. Azi este ultima zi de concediu și mai am multe lucruri de rezolvat și de pus la punct. Și sunt așa de obobosită. Dar trebuie să fac față, nu am de ales.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.