Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Accesorii utile pentru unghii perfecte

Accesorii utile pentru unghii perfecte

diamond nailsAșa cum avem grijă de păr sau de ten, nu trebuie să uităm să acordăm atenția necesară și celorlalte părți ale corpului nostru. Mâinile sunt cele mai solicitate în timp ce muncim și din aceasta cauză trebuie să avem grija de ele folosind produse cosmetice speciale pentru regenerarea și întreținerea pielii. Cele mai nocive sunt substanțele chimice din produsele pentru curățenie (lichid de vase, lichid pentru spălat geamurile sau gresia și faianța etc) și dacă nu ne protejăm mâinile în timp ce le folosim, acestea, dar și unghiile vor avea de suferit (se rup sau se exfoliază). În cazul unghiilor de la mâini, îngrijirea nu constă numai în aplicarea unui strat de ojă, ci implică mult mai multe operații.

Cu ajutorul accesoriilor pentru unghii (pile de unghii, baghete pentru cuticule, discuri cu soluție pentru îndepărtarea ojei de pe unghii, creionul hidratant pentru cuticule) putem acorda o atenție sporită unghiilor, prin curățarea, hidratarea, îngrijirea și formarea corectă a lor. Dacă folosim cu atenție fiecare din aceste accesorii indispensabile putem să creăm o manichiură de invidiat.

  • Discurile cu soluție pentru îndepărtarea lacului de pe unghii e.l.f. Essential – bureți mici care curăță repede și ușor lacul de pe unghii fără a-l întinde așa cum se întâmplă când folosim un dizolvant normal. Aroma de citrice și formula uscată lăsând unghiile proaspete și netede.
  • Setul pile unghii e.l.f. Essential  sunt instrumentele perfecte pentru a curăța, dar și a da formă și strălucire unghiilor.
  • Creionul hidratant pentru cuticule e.l.f. Essential este perfect pentru refacerea unghiilor uscate și a cuticulelor prin hidratare. Formula de uscare rapidă asigură o aplicare fară urme. Amestecul de vitamina A, E, C, Provitamina B5 cu aloe, avocado și ulei de migdale ajută la tratarea unghiilor și a cuticulelor, îmbunătățind aspectul acestora.
  • Pila unghii e.l.f. Essential cu patru fațete oferă o îngrijire a unghiilor în patru etape: netezirea marginilor rupte, pilire, lustruire  și îndepărtarea surplusului. După folosirea acestei pile unghiile vor fi strălucitoare, netede și egale.

Acestea sunt doar câteva accesorii pentru unghii care sunt absolut necesare pentru îngrijirea unghiilor. Dimensiunile acestora sunt ideale pentru a încăpea în portfard și în poșetă.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.