Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Electrocasnice încorporabile de la Tamo’s

Electrocasnice încorporabile de la Tamo’s

Bucătăria este o încăpere specială și bănuiesc că destinația acesteia este știută de toată lumea, în mod special de femei care petrec o bună parte din timp acolo. Știu că există și bărbați pasionați de arta culinară, dar nu am întâlnit niciunul până acum care să spună că această încăpere este favorita lui și că preferă să petreacă cât mai mult timp acolo decât în fața televizorului sau a computerului.Bucătăria trebuie să fie practică, luminoasă și confortabilă. Când alegem tipul mobilierul trebuie ca în primul rând să ținem cont de tipul bucătăriei (deschisă spre camera de zi sau hol) și dimensiunea acesteia, apoi stilul, culoarea, materialul, mărimea modulelor și spațiul de depozitare.

Bucătăriile moderne sunt dotate cu electrocasnice încorporabile (frigidere, aragazuri, hote, mașini de spălat vase, cuptoare) care au o calitate superioară, sunt foarte rezisente și au un design minimalist pentru a se potrivi cât mai bine în orice tip de bucătărie. Preferate sunt electrocasnicele care au linii drepte și culori neutre (alb, negru sau gri metalic) pentru a nu ieși în evidență și a face notă discordantă cu restul mobilierului din bucătărie. Marele avantaj al acestor electrocasnice este faptul că acestea se încorporează ușor în mobila făcută la comandă, oferind astfel un aspect omogen și totodată confortabil bucătăriilor.

Cuptoarele de gătit electrice sau pe gaz și plitele se pot monta în mobilier la înălțimea blatului, oferind astfel o vizibilitate mai bună și o manipulare mai ușoară a preparatelor culinare. Aparatele frigorifice încorporabile se integrează perfect într-o bucătărie modernă oferind mai mult spațiu liber care se poate folosi în alte scopuri. Mașinile de spălat vase încorporabile completează bucătăria în mod eficient și modern. Datorită faptului că se integrează ușor în mobila făcută la comandă acestea conferă omogenitate oricărei bucătării moderne. Hota este o piesă indispensabilă oricărei bucătării care trebuie montată deasupra aragazului. Aceasta contribuie foarte mult în asigurarea confortului în timpul gătitului, mai ales vara, filtrând și evacuând fumul, mirosul de mâncare și aerul impur din bucătărie.

În general prețurile aparatelor încorporabile sunt avantajoase și accesibile pentru oricine dorește să își modernizeze sau să își utileze cât mai practic bucătăria. În afară de faptul că acestea se pot monta foarte ușor în mobila făcută la comandă, acestea prezintă o soluție foarte bună în cazul renovărilor ulterioare.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.