Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cu mușchii la vedere pe canapeaua lui Măruță

Cu mușchii la vedere pe canapeaua lui Măruță

m musculara photo MASAMUSCULARA_zps5aec05a3.pngÎn bucătărie am un televizor mic pe care îl pornesc numai pentru a avea parte de zgomot de fond atunci când gătesc. Niciodată nu mă interesează pe ce canal rămâne înțepenit și nici cu ce emisiuni se chinuie micuțul meu televizor să îmi capteze atenția, dar ieri (așa cred) a fost altfel și asta din cauza lui Măruță. De obicei nu urmăresc emisiunea lui pentru că mă enevează să văd atâția maneliști pe metru pătrat, dar de data aceasta a fost altfel. La începutul emisiunii el a anunțat pompos că are o nouă asistentă. Ca să vezi, mi-am zis eu, după ce și-a plantat smocurile de păr în vârful capului s-a pricopsit și cu asistentă nouă. Tichie de mărgăritar îi mai trebuia, nu altceva!

Și cum curiozitatea a fost mai puternică în acel moment, mi-am priponit ochii în lacrimi în ecran și am uitat de ceapa pe jumătate tăiată. La început mi-a trecut prin minte că poate norocoasa asistentă o fi fata lui ala mic, manelistul minune sau altă piți cu aere de mare artistă. Și spre mirarea mea pe platou și-a faut apariția o femie impresionantă (mă refer la dimensiunile ei). Irene Anderson este o culturistă foarte înaltă și solidă, toată numai fibră și mușchi, din această cauză fiind poreclită „Femeia tanc” sau „Doamna Dulap”. L-a un moment dat m-a pufnit râsul când am văzut pe Măruță lângă ea. Imaginea cu cei doi mi-a rămas întipărită în minte. Dacă zic grotească ar fi prea mult spus. Să zicem…hilară. El părea mic și neajutorat pe lângă acel dulap capitonat cu mușchi enormi mușchi încordați la maximum. Cred că dacă îi trecea prin minte să o cuprindă cu brațele nu ar fi avut nici o șansă și asta nu din cauză că își făcuse apariția și Andra pe platou.

În altă ordine de idei și făcând abstracție de Măruță, femeia aceea m-a impresionat. Și acum mă întreb cât efort a depus ani de zile la sală, câte exerciții a fost în stare să facă în fiecare zi, ce diete alimentare a urmat și ce fel de suplimente speciale a luat ca să își mărească masa musculara. Mă gândesc că este forte greu și cu toate acestea ea a dat dovadă de multă ambiție și răbdare. Câte sacrificii a făcut și cât efort a depus chiar nu știu. Dar din câte a spus ea mi-am dat seama că are tot ce și-a dorit și este mulțumită de viața ei. Are un soț care o iubește, trei copii frumoși și o meserie care îi place și care i se potrivește foarte bine: bodyguard. Dacă știe sau nu vreun stil de luptă nu am aflat (Măruță e vinovat că nu a întrebat-o), dar cred că nici nu a fost nevoită vreodată să recurgă la altă metodă de intimidare a eventualilor agresori în afară de încordarea mușchilor impresionanți.

Așa cum spuneam la început nu sunt fan Măruță, dar se mai întâmplă să mă mai uit la emisiunea lui atunci când are invitați interesanți, nu maneliști sau pițipoance siliconate cu aere de mari vedete. Cu mult timp în urmă a mai avut o invitată care m-a impresionat: cea mai bătrână gimnastă din lume. Nu știu exact câți ani avea, cred că în jur de 80, dar mobilitatea și eleganța de care a dat dovadă când a efectuat exercițiile m-au pus pe gânduri. Eu sunt o leneșă și o sedentară, recunosc asta și îmi fac autocritica în fiecare zi. Ar trebui să iau exemplu de la aceste femei deosebite. Nu vreau mușchi proeminenți și nici nu vreau să fac roata sau șpagatul pe bârnă, ci doar să mă ambiționez să țin și eu o dietă mai mult timp și să fac exerciții fizice pentru a mai da ceva kilograme jos. Dar nu prea multe, să nu ajung ca Drăgușanca, doamne ferește!!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.