Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Produsele din gama HoReCa în magazinele Selgros

Produsele din gama HoReCa în magazinele Selgros

Selgros & Horeca photo selgroshoreca_zpsb89c26ab.png

Compania Horeca Expert și-a început activitatea în anul 1994. Încă de la început scopul principal al activității a fost acela de a oferi clienților săi soluții optime și idei eficiente în ceea ce privește amenajarea și dotarea eficientă cu echipamente profesionale (utilaje, accesorii și mobilier adecvat) a spațiilor din bucătării, hoteluri, terase și cafenele. Produsele din gama HoReCa respectă cele mai riguroase norme de flux tehnologic și igienă, fiind utile și având un aspect plăcut. Acestea sunt proiectate astfel încât să fie cât mai eficiente și să aibă un consum redus de energie.

Foarte multe firme din țara noastră importă, comercializează și prestează servicii privind întreținerea produselor profesionale HoReCa. Printre acestea se numără și unul din principalii jucători ai comerțului din țara noastră, Selgros Cash&Carry România care deține la noi în țară 19 magazine care funcționează în sistem cash&carry (formă de comerţ en-gros cu autoservire, pe bază de legitimație). În toate magazinele Selgros se comercializează gama de produse profesionale HoReCa, dar și alt gen de produse necesare amenajării spațiilor comerciale, a hotelurilor, a bucătăriilor din incinta acestora, a teraselor și cafenelelor.

De exemplu, în magazinul Selgros din Constanța, clienții profesioniști au posibilitatea să achiziționeze la prețuri avantajoase produse electrocasnice, lămpi economice și corpuri de iluminat. Echipamentele profesionale sunt atent selectate pentru a corespunde cerințelor tuturor clienților profesionali care pot cumpăra din acest magazin vitrine și lăzi frigorifice, linii complete de gătit, maşini de gheaţă, friteuse, aparate de hot-dog, cuptoare de pizza, cuptoare gastronomice sau de patiserie, maşini de gătit cu 4 şi 6 ochiuri, espressoare de cafea, feliatoare, maşini de tocat carne, roboţi profesionali, aparatură pentru igienă (aspiratoare, uscătoare de mâini), mobilier din inox. Tot de aici clienți casnici pot achiziționa maşini de spălat rufe și uscatoare, frigidere, combine frigorifice, congelatoare, aragazuri şi hote, cuptoare, plite și hote încastrabile, aspiratoare cu spălare, aparate de curăţenie, toastere, sandwich-makere, roboţi de bucătărie şi mixere, cafetiere, storcătoare de fructe şi legume,  instalaţii de răcire şi încălzire, produse pentru îngrijire personală: uscătoare păr şi ondulatoare, epilatoare, aparate aerosoli, aparate de tuns, aparate de ras, aparate de masaj, aparate de monitorizare a sănătăţii precum tensiometre şi termometre.

horeca photo horeca_zps49f2a7ce.jpg

Selgros Constanţa Nord

Produse alimentare si nealimentare

Bd. Tomis Nr. 387 Constanţa900519, RO

Tel: 0241 684 000

Fax 0241 684 199

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.