Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / Mai avem timp să visăm?

Mai avem timp să visăm?

piUndeva departe se aude un suflet plângând. Lacrimile curg și ard ca fierul fierbinte, dar nimeni nu le vede. Doar inima le simte și sufletul gol, pustiit. Dar nu este adevărat, nu poți auzi sufletul altui om cum plânge. Doar pe al tău. Și poți să vezi cum inima ți se sparge în mii de cioburi? Nu ai cum, poți doar să simți durerea. Timpul trece prea repede, te amețește. Vrei să îl oprești? Nu poți, sau poate că nu vrei să mai lupți împotriva lui. Nu mai ai putere, ești prea obosit. Mii de cuvinte frumoase sunt irosite într-o viață de om. Îți mai aduci aminte când le-ai spus? Și cui anume? A zâmbit sau te-a privit ironic, de sus? Acum nu mai contează. Nu mai e nimic de spus.

Doar tăcerea își face auzită prezența apăsătoare. Ești singur și trist din clipa în care ai hotărât să ții captive cuvintele frumoase, nu vrei să le mai dai drumul. Dar nu uita, ele nu te fac fericit doar atunci când le lași să se facă auzite de alți oameni. Știu, ești dezamăgit de viață și de oamenii din jurul tău, dar asta nu ar trebui să te oprească să visezi și să speri. Doar dacă mai ai timp.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.