Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Universul iubirii

Universul iubirii

 photo iubire_zps0d012e06.png

Iubirea adevarată apare o singură dată în viața omului. Nu e nimic plănuit, pur și simplu răsare din senin precum florile care-și fac loc printre crăpăturile din asfalt. Vine și te ia pe neașteptate și uiți cum era viața ta până atunci, pentru că urmează să trăiești cu adevărat. Te acomodezi în noul tău univers și îi porți de grijă, dar stai înfricoșat de gândul ca poate ajungi la marginea lumii și aluneci într-o adâncitură fără sfârșit. De vină sunt cele o mie și una de stări care te-au copleșit, de la gelozie până la pasiune. Ți-e teamă să nu distrugi grădina edenului doar pentru că tot ce vezi acolo e de neimaginat.

Sacrifici până și ultima picătură de rațiune, doar ca să guști din toate fructele grădinii. Să fi fără pic de îngrijorare, așa trebuie sa fie lucrurile. E un haos, dar în tot haosul acesta ți-ai găsit siguranța. Nimeni nu poate explica perfecțiunea, de aceea poate nu înțelegem aproape deloc ce înseamnă să iubești. Depinde de fiecare din noi cum ne arătăm compasiunea, nimic nu merge după reguli scrise. În cazul meu, iubirea mă îndeamnă să nu încetez, oricât de aproape e prăpastia, căci știu că mâinile ei mă vor trage mereu înapoi. Iubirea ta cum este?

Facebook Comments

About Alexandru

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.