Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Oferte de vacanță last minutes

Oferte de vacanță last minutes

 photo idealtour_zps5e4fbc56.png

De cele mai multe ori încerc să nu las gândurile negre să mă chinuie la nesfârșit și să îmi consume energia. Încerc să mă detașez, să gândesc pozitiv și să nu complic lucrurile inutil, deoarece îmi doresc să zâmbesc tot timpul, indiferent de situațiile stresante care apar.Din păcate nu reușesc întotdeauna. Nu am timp să aștept, nici timpul nu mă așteaptă pe mine. Fie că sunt în trafic ori în fața computerului, nervii mei sunt puși la grea încercare dacă se întâmplă ca din anumite motive sunt nevoită să aștept mai mult decât ar fi normal. Știu, am nevoie de odihnă și relaxare, acum mai mult ca oricând.

Dar unde? Locurile bune în stațiunile turistice frumoase s-au ocupat demult, eu m-am trezit acum, la mijlocul verii că vreau să plec cât mai repede. Știu că pentru a prinde oferte bune trebuia să îmi fac rezervare înainte cu câteva luni, dar.. Cea mai bună soluție în acest caz este să profit de ofertele last minutes. Nici nu știam că există așa ceva, dar mă bucur că am aflat chiar și acum. Niciodată nu e prea târziu, nu? În orice caz, prețurile sunt foarte bune, iar ofertele sunt tentante.

 photo nisipuriledeaur_zps97e73636.jpg

Am de ales între Grecia, Turcia sau Bulgaria. Marmaris sau Antalya? Albena sau Nisipurile de Aur? Skiathos sau Paralia Katerini? Tă toate stațiunile sunt frumoase și oferă condiții de cazare foarte bune, la prețuri rezonabile, dar eu nu știu ce să aleg și trebuie să mă decid foarte repede, altfel pierd ofertele last minutes.

 photo skiathos_zpsd66563a3.jpg

Mi-ar plăcea foarte mult să petrec câteva zile pe insula Skiathos din Grecia, cea mai vestică insulă din Marea Egee.Această insulă are 60 de plaje de jur îmorejur, iar portul adăpostește mici ambarcațiuni și feriboturi care fac legătura cu Volos, Skopelos, Agios Konstantinos și restul Greciei. Viața de noapte pe insula Skiathos este cosmopolitană și vibrantă, fiind întreținutade foarte multe baruri, restaurante și cluburi.

 photo Bodrum1_zps9cf26c20.jpg

Pe de altă parte mi-ar plăcea să vizitez Turcia, locul unde multe civilizații și-au pus amprenta, lăsând în urmă vestigii arhitecturale și arheologice impresionante. Orașul Bodrum are o vechime de 27 de secole și are cele mai frumoase atracții turistice din Turcia. Orașul este mic, dar este un port excelent pentru iahturile de lux și un bun refugiu pentru turiștii îndrăgostiți de plajă și de viața intensă.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.