Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Poveste de vară

Poveste de vară

camely photo camely_zps828da06b.png

Povestea lor ar putea fi povestea noastră și nu este una ieșită din comun, dar nici banală. Erau tineri și plini de viață când sau cunoscut și cu fiecare zi care trecea iubirea lor era din ce în ce mai mare și se bucurau de fiecare clipă petrecută împreună. Erau încrezători în dragostea lor și se gândeau la viitor, hotărâți să înfrunte toate obstacolele ce se puteau să apară în calea fericiirii lor. Totul a fost frumos până când într-o zi când el s-a hotărât să plece de lângă ea și să caute iubirea adevărată. Nu mai credea în povestea lor de dragoste și nu mai avea motive să rămână tot restul vieții lângă ea.

Dorea ca ea să fie liberă să zboare
Din ce în ce mai aproape de soare
Și să vrea să trăiască cu adevărat
Să lase în urmă trecutul întunecat.

Vroia să-i șteargă lacrimile amare
Și să privească cuprins de fericire
Cum îl atinge tandru și-i zâmbește
Și apoi la pieptul lui se cuibărește.

Îi pare rău de tot ce s-a întâmplat
Și azi regretă că atunci s-a înșelat
Crezând că a pierdut tot ce-i unea
Dar mai ales că a dispărut iubirea.

bratara photo bratara-glamour_zps859ab51d.jpg

După ani lungi de căutări și regrete și-a dat seama că nu a reușit să găsească marea iubire deoarece nu o căuta unde trebuia și s-a hotărât să se întoarcă la ea și să-i ceară iertare.El și-ar fi dorit ca totul să fie simplu și cu ajutorul unor cuvinte alese cu grijă să fie imediat iertat, dar îi era teamă că nu va putea spune nimic din cauza emoției revederii. Pentru a fi sigur că ea îl va ierta și că va uita toată suferința pe care i-a provocat-o atunci când a plecat de lângă ea în căutarea unei himere, el s-a hotărât să îi dăruiască ceva frumos, ceva care să o încânte peste măsură și care să îi readucă zâmbetul pe buze. A căutat mult până a găsit seturi si bijuterii de la Camely și a ales pentru ea o brățară Glamour, aurie cu inserții albe din imitație de piele, exact pe gustul ei. Dorea din toată inima ca ea să îi acorde a doua șansă pentru a îndrepta răul făcut și pentru a fi din nou fericiți. A reușit datorită vorbelor sincere spuse din inimă dar și a cadoului pe care l-a ales. Nu va uita niciodată uimirea și încântarea din ochii ei la vederea cadoului special. Și chiar dacă nu l-ar fi iertat, el tot ar fi fost fericit pentru că a reușit să îi dăruiască ceva deosebit.

 

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Are si o continuare povestea asta de vara, sau s-a oprit in acest punct, fiecare luand-o pe drumul lor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.