Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Campanii / Focus şi Habitat for Humanity au dat startul campaniei “Răspuns la dezastru”

Focus şi Habitat for Humanity au dat startul campaniei “Răspuns la dezastru”

campanie raspuns la dezastru photo campanieraspunsladezastru_zpsf12ea84c.png

Inundațiile au lovit 251 de localități din 11 județe. Mii de oameni sunt disperați, mulți dintre ei au pierdut toată agoniseala de o viață. Necazul acestora ar trebui să ne facă mai buni, mai toleranţi, mai iubitori ai aproapelui. Fiecare dintre noi putem întinde o mână de ajutor celor care nu mai au un acoperiş deasupra capului. Din păcate li s-a întâmplat lor, din fericire noi îi putem ajuta. Focus şi Habitat for Humanity dau startul campaniei “Răspuns la dezastru”. Un SMS la 8825 cu valoarea de 2 euro le poate reda speranţa celor care au rămas fără un acoperiş deasupra capului.

Banii donaţi pot oferi familiilor fără adăpost, şansa la o viaţă normală. Cu doar 2 euro, oricine poate contribui la reconstrucţia unei case.

Au pierdut tot în câteva minute. Se consideră norocoşi că au scăpat cu viată. Acum vor să se întoarcă acasă, însă nu mai au unde. Ajută-ne să le ridicăm casele înapoi. Cu un simplu SMS poţi ridica şi tu un perete. Cu mai multe SMS-uri o cameră întreagă! Răspunde dezastrului cu oamenie, îndeamnă Melania Medeleanu, prezentatoarea jurnalului Focus, de la Prima TV.

Habitat for Humanity România este una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. Din 2005, a inițiat programul Răspuns la Dezastre (Disaster Risk Reduction and Response (DRRR), cu scopul de a reduce riscurile de dezastre în comunitate, prin analiza și combaterea riscurilor la care sunt supuse familiile din comunitățile vulnerabile.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.