Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Un film vechi este un remediu bun împotriva plictiselii

Un film vechi este un remediu bun împotriva plictiselii

filme photo filmevechi_zps7b5950b3.png

Vremea capricioasă și nenumăratele furtuni care au compromis o bună parte din vara aceasta ne izolează în continuare în casele noastre. Un remediu împotriva plictiselii în timpul zilelor ploioase și cea mai bună metodă este de a ne avânta în trecut cu ajutorul unor filme clasice care cu siguranță ne vor trezi nostalgii și sentimente plăcute. Recomand două filme frumoase și interesante care merită văzute în primul rând datorită distribuției, dar și a poveștilor pe care le ilustrează. Filmele vechi au un farmec aparte, uneori greu de egalat de către producțiile cinematografice din prezent.

1. My Fair Lady (1965)

– Comedie, Familie, Musical cu Stanley Holloway, Rex Harrison, Audrey Hepburn

Comedie muzicală, inegalabilă în strălucire, inspirată de mitul lui Pygmalion, de libretul operetei compuse de Frederick Loewe și de piesa de teatru a lui G.B.Shaw.

2. Breakfast at Tiffany’s (1961) – Comedie, Dramă, Romantic cu Audrey Hepburn și George Peppard

În New York-ul anilor ’60, Holly Golightly, o tânără frumoasă şi sofisticată, duce o viaţă uşoară şi fără obligaţii. Menţinându-şi un aer de copil, dar în acelaşi timp purtând cele mai frumoase ţinute şi accesorii Givenchy, ea îşi iroseşte timpul participând la întâlniri şi petreceri pretenţioase.

Facebook Comments

About Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.