Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Tot ce este mai bun pentru câinele meu

Tot ce este mai bun pentru câinele meu

petpal photo petpal_zps6f5fbfea.pngCred că v-am mai povestit despre Bobiță, câinele nostru canicshe negru, ce ne face viața mai frumoasă în fiecare zi. Cu toate că are șapte ani, încă este vioi și jucăuș. În fiecare zi mă întâmpină când vin acasă dând bucuros din coada pe care nu i-am tăiat-o când era mic. De fapt nici o clipă nu ne-am gândit să îl mutilăm, ar fi fost păcat. Bobiță are tot ce își poate dori un câine, mai puțin un spațiu mai mare unde să se joace și să își consume energia, noi locuind într-un apartament, nu la casă. De-a lungul anilor i-am cumpărat multe accesorii pentru caini, tot ce am considerat că ar avea nevoie un câine de apartament: lesă, ham, castroane, jucării, coș pentru dormit etc.

Îi plac foarte mult mingiile de cauciuc, ar fi în stare să se joace toată ziua cu ele. Țin minte că pe vremea când avea dor câteva luni i-am cumpărat o jucărie, un arici verde care piuia când îl strângea. Era înebunit după arici și atât de mult îi plăcea încât l-a ros jumătate. Și acum, după atâția ani, dacă îl intreb unde este ariciul reacționează imediat și începe să îl caute prin casă. Este un câine inteligent, afectuos cu oamenii care îl iubesc. În schimb nu suportă pe cei care ăi simte că nu iubesc câinii și se feresc să îl mângâie și să se joace cu el. Singura mare problemă pe care o am cu el este că îi crește blana prea repede.

Acesta este unul din motivele pentru care nu i-am cumpărat niciodată haine speciale. Are tot ce îi trebuie ca să îndure frigul și chiar nu văd rostul unui asemenea accesoriu. Pe de altă parte cred că l-aș chinui îmbrăcându-l și ar arăta ridicol, nu ar mai fi Bobiță, ar fi un câine trist, care nu ar mai avea chef de joacă și de alergat. Îl iubesc mult, am grijă de el, îi cumpăr mâncare specială, îl tund, îl spăl, mă joc cu el și îl plimb, dar nu îi cumpăr haine. Nu am facut niciodata asta. Pe de altă parte, dacă aș fi avut un caine de altă rasă, cu parul foarte scurt, poate că i-aș fi cumpărat o haină matlasată ca să nu îi fie frig. Dar așa….

Sunt mulți oameni care cumpără haine speciale pentru câinii lor, ba chiar și încălțăminte. Fiecare face ce crede că este mai bine pentru animalul său de companie, nu este problema mea, nu condamn și nu critic alegerea nimănui. Am văzut pe internet hăinuțe speciale foarte frumoase, confecționate din materiale bune, de calitate, deci au de unde alege: modele interesante, culori frumoase, mărimi diferite.

accesorii caini photo accesoriicaini_zpsa4c68a0d.png

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.