Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Sprâncene perfecte

Sprâncene perfecte

farduri sprancene photo machiajsprancene_zps850c0170.pngMachiajul sprâncenelor este la fel de important ca cel al ochilor deoarece forma și culoarea sprâncenelor evidențiază privirea și culoarea ochilor. De cele mai multe ori ne concentrăm atenția asupra formei sprâncenelor și uităm de culoarea acestora sau de retușurile pe care le putem face acestora cu ajutorul unor mici trucuri de machiaj. Mie îmi plac sprâncenele care arată natural, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie stufoase și neîngrijite. Nu îmi plac sprâncenele foarte subțiri care seamănă cu o linie neagră. În nici un caz nu vreau să supăr doamnele care practică pensatul excesiv și vopsitul sprâncenelor, dar chiar exagerează și nici nu mai sunt la modă.

În urmă cu două săptămâni am avu ocazia să vorbesc cu o doamnă și m-a mirat atitudinea ei, sau mai bine spus, poziția capului și a mâinilor în timp ce vorbea cu mine. Ținea capul plecat iar cu mâna stângă își acoperea fruntea. La început nu am înțeles ce ascundea, dar mi-am dat seama după câteva minute, atunci când a uitat și a ]nceput să vorbească și să gesticulesze.Cred că venea direct de la salonul de cosmetică, deoarece sprâncenele ei erau groase și negre, proaspăt vopsite, inclusiv pielea de pe lângă ele. Pe mâna cărei nepricepute se lăsase chiar nu știu, că mi-a fost jenă să o întreb, dar nu putea să îi facă un alt fel de machiaj al sprâncenelor și să evite clasica vopsea neagră? De ce nu i-a recomandat un pensat ușor, aplicarea unui tratament, folosirea unui creion sau a unui fard special?

Sprâncenele trebuie să arate cât mai natural, sa fie pensate cu atenție și nu smulse până rămâne doar o linie subțire și apoi vopsite agresiv. Creionul pentru sprâncene este cel mai popular produs folosit de majoritatea femeilor pentru ridicarea și definirea sprâncenelor. Acesta poate fi înlocuit cu un tuș sau cu un fard special. Un instrument care este folosit pentru ajustarea sprâncenelor este piaptănul, iar cu ajutorul periei se aranjează forma sprâncenelor și se netezește textura firelor de păr. Bagheta pentru gene și sprâncene definește genele după aplicarea rimelului și conturează sprâncenele. Ce ar mai fi? Șabloanele pentru sprâncene. Acestea au diferite forme: curbate, ușorcurbate, structurate și tructurate pline care se potrivesc tuturor tipurilor de sprâncene.

Un machiaj perfect se poate obține și acasă, nu numai într-un salon specializat. Principalele ingrediente sunt îndemânarea și produsele de machiaj pentru sprâncene necesare. Eu precomand produsele profesionale din gama e.l.f. Essential deoarece au fost create și testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba.

machiaj photo blueeyes_zps27dfbd85.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.