Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Fiecare zi cu soare aduce un premiu pe masură

Fiecare zi cu soare aduce un premiu pe masură

premiu photo premiu_zps4fa34025.png

Suntem obișnuiți să navigăm pe internet în căutarea informațiilor de care avem nevoie, pentru a face cumpărături sau pur și simplu pentru relaxare și distracție. Da, putem folosi internetul în favoarea noastră și asta fără a face prea mari eforturi sau costuri suplimentare. Totul este la un click distanță și este păcat să nu profităm de toate avantajele și oportunitățile pe care ni le poate oferi internetul. Cuvântul shoping are un sunet magic, mai ales în urechile femeilor. Să nu credeți că glumesc sau, mai rău, că ironizez femeile și pasiunea lor pentru cumpărături, că nu este așa.

Știu destui reprezentanți ai sexului puternic care se dau în vânt după cumpărături și preferă în mod special pe cele făcute online. Așa cum spuneam la începutul articolului, internetul este plin de oferte și promoții tentante. Magazinele online sunt într-o competiție permanentă  în ceea ce privește calitatea și prețurile produselor.

Există magazine online precum papetărie.ro care oferă cadouri atractive în fiecare zi din această lună oricărui cumpărător care plasează o comandă care depășește plafonul de 400 ron. Fiecare zi cu soare din această vară este răsplătită cu un cadou pe măsură de către acest magazin online care comercializează produse de papetărie și birotică. Care este mecanismul acestei promoții?

premiu photo cadou_zps0f00cd92.png

De exemplu numai în cursul zilei de azi puteți primi premiul care constă într-un set cu produse pentru birou care conține un coș pentru hârtii, 10 carcase pentru CD/DVD care pot fi arhivate, un capsator-clește cu capse, o foarfecă de birou si un suport pentru cubul de notițe pentru orice comandă de 400 lei.

Fiecare zi vine cu ceva nou. Lista profului este plină de cadouri surpriză, interesante, utile sau amuzante: agende, ceșcuțe de cafea, organizere, căni haioase, produse de curațenie, markere, mape si produse pentru curatarea whiteboardurilor. Ce premiu veți avea ocazia să primiți mâine dacă faceți o comandă de minim 400 ron pe site? Dar poimâine? Surpriză! Urmăriți pagina de Facebook sau comunicările profului pentru a vedea care este premiul zilei.

cadou photo articol-cadouri_zpsec2f7257.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.