Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Alege confortul și calitatea

Alege confortul și calitatea

targul de mobila onlineAlegerea mobilierului adecvat locuinței este un factor important în stabilirea confortului și armoniei căminului dumneavoastră. Dacă ați achiziționat o locință și doriți să cumpărați mobilă sau dacă v-ați hotărât să redecorați și să schimbați mobila din dormitor, living sau bucătărie, înainte de a face aceste achiziții trebuie să țineți cont de mai multe aspecte importante: spațiul disponibil, stilul preferat, prețul, culoarea, materialul folosit, brandul și gradul de confort oferit. Acestea sunt criteriile cele mai importante de care trebuie să țineți cont înainte de a începe căutarea mobilierului dorit. Aveți nevoie de mobilier de calitate, cu un design tineresc și modern?

Doriți modele interesante și originale la prețuri accesibile? Oferta de mobilier de la Tamo’s, primul magazin online românesc de tip discount din industria mobilei, este variată și cuprinde o gamă largă de mobilier pentru toate gusturile: mobilă de dormitor, paturi, saltele, dulapuri, mobilă pentru living, mobilă pentru hol, mobilă pentru camera de tineret, mobilă de biblitecă, canapele, mese și scaune.

dormitor photo dormitor-3-usi-culisante-primavera_zps84ba2548.jpg

Alegerea mobilei pentru dormitor este importantă deoarece crează mediul ambiental optim, este mediul în care ne odihnim și ne refacem forțele, indiferent dacă avem o viață agitată sau una lejeră, fără prea multe responsabilități și probleme. Dormitorul trebuie să fie mobilat astfel încât să ofere confort, iar piesele alese trebuie să se potrivească și să fie amplasate astfel încât spațiul din camera de dormit să nu fie aglomerat. Indiferent dacă preferăm dulapurile mari sau noptierele și comodele mici, acestea trebuie să fie cu atenție alese astel încât să vă reprezinte cu adevărat și să insufle sentimentul de liniște și armonie.

 photo mobila-living-vigo_zpscb7f94d7.jpg

Alegerea mobilierului pentru living este de asemenea foarte importantă deoarece această încăpere are un rol important în viața noastră. Aici ne petrecem o mare parte din zi. Este locul în care ne primim invitații, unde petrecem mujlt timp cu familia, privim la televizor, citim sau ascultăm muzică și de aceea contează foarte mult modul în care decorăm livingul, ce culori folosim, ce mobilier și ce accesorii alegem.

bucatarie sofia photo sofia_600-_mod_zps7ecc0388.jpg

Bucătăria este o încăpere specială și bănuiesc că destinația acesteia este știută de toată lumea, mai ales de femei care petrec o bună parte din timp acolo. Bucătăria trebuie să fie practică, luminoasă și confortabilă. Alegerea mobilierului de bucătărie este importantă. În primul rând contează tipul bucătăriei (deschisă spre camera de zi sau hol) și dimensiunea acesteia, apoi stilul, culoarea, materialul, mărimea modulelor și spațiul de depozitare pe care îl oferă mobila de bucătărie. În cazul acesta detaliile contează (corpurile de iluminat, blatul de bucatărie, plita, feroneria) foarte mult deoarece tehnologia nu este doar un moft.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.