Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Soluții de automatizare pentru porți culisante

Soluții de automatizare pentru porți culisante

 photo ordis_zpsf40bbf73.png

Siguranța afacerii sau a locuinței personale depinde foarte mult de de dispozitivele pe care trebuie să le instalam după ce am achiziționat o clădire, indiferent de destinația acesteia. Pe lângă clasicele sisteme de alarmă pentru interior și camerele video care captează imaginea atât în timpul zilei cât și al nopții, dacă dispunem de o curte interioară spațioasă sau dacă accesul în interiorul acesteia se face prin intermediul unor porți culisante, trebuie să asigurăm deschiderea securizată. Pentru a realiza acest lucru trebuie să alegem cele mai bune soluții profesionale de automatizare.

Înainte de achiziționarea unui kit profesional trebuie să înțelegem cum funcționează aceste mecanisme și să alegem varianta în funcție de necesități, astfel încât acesta să asigure funcționarea corespunzătoare a porților culisante. Principalele criterii după care ne putem ghida sunt: utilizarea industrială sau rezidențială, tipul lămpilor, tipul motorului și puterea acestuia, producătorul și prețul. Nu trebuie să uităm nici de înălțimea, lungimea și greutatea porții, de distanța de la care poarta poate fi acționată cu ajutorul telecomenzii, atât din interior cât și din exterior, de soluțiile optime de instalare etc.

Deoarece sistemele de automatizări pentru porți culisante reprezintă soluția optimă în domeniu deoarece asigură confort maxim, au o durată lungă de funcționare și o rezistență sporită la efracție. Accesul autovehiculelor și pietonilor prin porțile culisante care au montate sisteme de automatizare se realizează ușor deoarece porțile se pot deschide parțial, atât cât este necesar.

Una din cele mai bune soluții de automatizări pentru porți culisante este seria de kituri Tau T-One care sunt proiectate pentru a opera orice fel de porți culisante (rezidențial sau duplex) cu o greutate de până la 800 kg. Modelul T-One 12V (350T-One5B) funcționează chiar și în timpul penelor de curent, iar modelul 350T-ONE8 – 230 V dispune de funcția Pre-Flash care indică mișcarea porților înainte de a avea loc. 

Procesul de montaj al acestor kituri este complicat. Pentru o funționare bună pe termen lung a acestor sisteme, montarea acestora trebuie să fie efectuată de specialiști care au cunoștințele și experiența necesară în acest domeniu.

 photo t-one_zps8bb0b06a.png

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.