Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / My handyman

My handyman

 photo handyman_zpsdb75d38d.pngCe este un om bun la toate? Singurul răspuns care îmi vine în minte este: cineva care se pricepe să facă sau să repare orice, un handyman. Se spune că românul este inventiv și priceput la toate. Bineînțeles că nu cred că există  om care să fie chiar așa de priceput și care să știe să repare orice fel de aparat electronic, să zugrăvească și să pună gresie și faianță, să reprare instalația electrică din casă, să se priceapă la tâmplărie, să fie un lăcătuș foarte bun și multe altele. Cei care zic că se pricep la toate ori sunt lăudăroși ori știu să facă câte puțin din toate, dar în nici un caz nu se ridică la nivelul unui profesionist care s-a perfecționat într-un anumit domeniu.

Mai în glumă, mai în serios, mi-ar plăcea să am în casă pe cineva care să fie foarte priceput și să știe să repare o țeavă spartă, să zugrăvească, să schimbe o priză stricată sau să repare televizorul sau computerul. Dar handyman-ul meu se pricepe doar la ultima categorie de reparații și este foarte bun în domeniul acesta, nu am ce să-i repreșez și nici nu am pretenția să le știe pe toate. Sunt alții care se pricep foarte bine, fiecare are felia lui, cum se spune. Într-un fel e mai bine așa. Nu îmi plac lucrurile făcute de mântuială, așa că atunci când am nevoie de un electrician sau un instalator, apelez la cine cunosc că se pricepe foarte bine sau caut pe internet. Adevărul este că nu mă pricep deloc să repar ceva și nici nu am avut curiozitatea și asta nu din cauză că sunt femeie. Îmi este frică de curentul electric și din cauza aceasta schimb un bec, de exemplu, numai dacă sunt nevoită să fac asta ca să nu stau pe întuneric până vine soțul sau baiatul acasă. Bănuiesc că nu se poate întâmpla nimic rău atunci când schimb un bec, dar…

Și voi puteți face asta. Dacă  aveți probleme, nu riscați să reparați singuri ceva, dacă nu vă pricepeți foarte bine. Dacă aeți nevoie de ajutor ca să schimbați o priză sau să depistați cauza unui scurtcircuit, sfatul meu este să cautați un profesionist. Și dacă nu știți pe nimeni, căutați pe internet, este simplu. De exemplu, dacă locuiți în capitală puteți căuta pe internet folosind cuvintele cheie electrician bucuresti și cu siguranță veți găsi ceea ce căutați. Curentul electric este periculos, toată lumea știe asta și chiar dacă trebuie să schimbați doar o simplă priză, chiar nu trebuie vă aventurați să faceți asta chiar dacă la prima vedere pare simplu. Mai bine chemați un specialist, este cea mai sigură și eficientă metodă.

handyman photo home_zps165482f5.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.