Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Filme / Seriale science-fiction și fantasy

Seriale science-fiction și fantasy

 photo filmeonline_zps96fd4eec.png

Fiind în concediu și având timp mai mult la dispoziție, pentru azi mi-am planificat să public pe blog cel puțin două articole, dar m-am blocat, nu știu ce subiect să abordez, nu am nici cea mai vagă idee. Mă simt ciudat, de parcă cineva mi-ar repeta întruna „hai scrie, scrie, scrie…” Bineînțeles că nu are nimeni treabă cu mine și nici nu interesează pe cineva dacă eu voi reuși azi să scriu un articol sau două, dar este o senzație ciudată care nu îmi place. Cel mai bine ar fi să închid blogul și să revin la el când voi fi în toane bune, nu va mai ploua și voi avea dispoziția necesară pentru a scrie. Da, mai bine așa!

Acum am chef să văd un film bun, gen science-fiction sau fantasy, dar le-am cam văzut pe toate, online. Posibil sî îmi fi scăpat câteva mai vechi, dar până la urmă tot o să le văd și pe acelea. Tocmai am devorat episodul 13 (ultimul) din sezonul 4 al serialului Haven și aștept cu nerăbdare următorul sezon (dacă va mai fi). Un alt serial care mi-a plăcut foarte mult și pe care îl recomand cu căldură iubitorilor de filme science-fiction este Star Crossed. Din păcate se pare că acest serial a fost anulat după primul sezon. Un alt serial pe care îl urmăresc este The 100. Deocamdată am văzut doar primul sezon, următorul va începe în octombrie anul acesta. Un serial nou și captivant, tot gen science-fiction (au apărut numai primele 3 episoade din primul sezon) este The Last Ship și sper din tot sufletul ca acesta să nu fie anulat după primul sezon. Din păcate serialul The Tomorrow People a fost anulat după 22 de episoade și îmi pare rău, chiar îmi plăcea foarte mult. Despre serialul Salem nu pot să spun mare lucru, deoarece am văzut doar primul episod și l-am abandonat. Probabil o să revin la el și o să îl urmăresc dacă nu voi găsi altul.

Trecând la alt gen (fantasy) vă recomand serialul Resurection. Am văzut primul sezon și aștept cu nerăbdare să înceapă al doilea (martie 2015). Tot genul fantasy este și noul serial Dominion. Au apărut numai trei episoade până în acest moment, dar începutul este promițător. Alt serial interesant este Bitten, al cărui prim sezon s-a încheiat și urmează să apară al doilea, dar nu știu data exactă. Ieri am văzut primele două episoade ale serialului The Leftovers și nu pot să spun decât că subiectul este interesant aștept cu sufletul la gură următoarele episoade.

Din lista serialelor pe care aștept cu nerăbdare să le văd (încă nu au apărut online) face parte și Exant. Din descrierea serialului nu am aflat prea multe amănunte, dar cum este încadrat la genul science-fiction, o să îl urmăresc în mod sigur. Cam asta ar fi lista cu serialele mele preferate pe care le recomand cu căldură. Aceasta este mult mai lungă, nu am mai amintit aici de Stargate, Star Trek sau Babylon 5 pe care le-as revedea din nou cu cea mai mare plăcere, fără să mă plictisesc.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.