Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Și va veni o zi

Și va veni o zi

dorEști într-o stare permanentă de liniște și frică și te întrebi mereu ce o să zică oamenii dacă faci ceva sau, mai rău, dacă nu faci ceva anume. Îți este frică că vei fi criticat sau blamat dacă acțiunile tale nu sunt pe gustul celor din familie, al vecinilor sau colegilor. Pentru tine contează foarte mult părerea altora, deși ei nu dau doi bani pe ce crezi tu despre ei. Dorințele tale sunt mereu pe locul doi și cu toate că visezi cu ochii deschiși nu ai curajul să ți le satisfaci deoarece ai trebuie îndeplinești dorințele celorlalți. Timpul va trece pe nesimțite și vei uita că trebuie să îți trăiești viața ta. Din când în când îți aduci aminte că poate ar fi fost bine să faci ceva și pentru tine.

Ceilalți vor uita ce ai făcut pentru ei și mereu îți vor cere altceva. Ce se va întâmpla atunci când te vei trezi și vei spune că nu mai vrei să fii o marionetă și că a venit timpul să faci ceva și pentru tine? Vei fi considerată o persoană egoistă, rea, fără sentimente, căreia nu îi pasă de cei din jur și care crede că totul i se cuvine. Vei încerca să le explici că ai făcut destule pentru alții, dar nu vei fi ascultată. Și ce vei face? Vei ofta și vei renunța la visele tale? Vei continua să faci ceea ce ai făcut până atunci sau vei spune nu?

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.