Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Comentează și papetărie.ro te premiază

Comentează și papetărie.ro te premiază

papetarieAzi a fost o zi obișnuită la birou și pot spune că nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun care să îmi pună nervii la încercare sau care să schimbe cu ceva rutina zilnică. Bineînțeles că nu pot spune că ziua de azi a fost identică cu cea de ieri ca trasă la indigo, dar în general au fost asemănătoare. Apropo de indigo, vă mai aduceți aminte ce este și la ce se folosește? Nu am formulat bine întrebarea, îmi cer scuze! Trebuia să folosesc timpul trecut. Se mai fabrică așa ceva? Mai folosește cineva foița de indigo? Eu nu cred, dar cine știe?! Nu am mai văzut și nici nu am mai folosit de foarte mulți ani așa ceva. Computerele, imprimantele și copiatoarele i-au luat locul și au făcut-o inutilă.

Acum să nu credeți că îmi pare rău că nu mai folosesc foița albastră pentru a copia ceva și nici că prefer computerul când vreau să redactez ceva. Ba chiar mă bucur! S-au dus demult vremurile acelea și, la drept vorbind, la cantitatea de muncă pe care trebuie să o fac într-o zi normală de lucru și la viteza cu care trebuie să mă mișc, ar fi imposibil să mă descurc fără ajutorul tehnologiei. În afară de copiatoar, imprimante, scaner, telefon, fax și alte aparate absolut necesare mai am nevoie și de multe produse de papetărie: hârtie pentru copiator, pixuri, creioane, ștampile, capsatoare și perforatoare, notesuri adezive, dosare, plicuri, registre, caiete, agrafe, capse și altele, multe și mărunte. La prima vedere toate par nesemnificative și inutile, dar nu este așa. Fiecare obiect are  rostul lui și are rolul de a ne face munca mai ușoară și, de ce nu, mai plăcută. Unele sunt chiar importante și chiar nu știu cum m-aș descurca fără ele.

 photo 5e8ff79e-e2e0-4399-910f-454d078fdc4a_zpsfeca6018.jpg

De exemplu, dacă nu aș mai avea hârtie pentru copiator sau pentru imprimantă nu aș mai putea lucra deloc. Banala hârtie este de neînlocuit, cel puțin în momentul de față. Degeaba aș înregistra dacă ar lipsi hârtia din imprimantă necesară printării facturilor fiscale sau a chitanțelor. Sau alt exemplu: ar fi inutil ca cineva să trimită o cerere prin intermediul faxului dacă acesta nu ar mai avea hârtie în caseta lui. Ar fi doar un ecou fără răspuns. Poate că peste câțiva zeci de ani oamenii nu vor mai folosi hârtia și se vor mira că noi, cei de acum, am preferat să tăiem copacii ca să îi transformăm în hărtie. Dar până când vom înlocui hârtia cu altceva, nu avem de ales deși digitalul ar putea înlocui cu succes analogicul în scurt timp.

Și dacă ați ajuns cu cititul articolului până aici, nu vă grăbiți să închideți, căci urmează să savurați cireașa de pe tort. Dacă ați ajuns pe blogul meu căutând pe internet produse de papetărie, nu pot să spun decât că mă bucur din suflet că s-a întâmplat așa și vă invit să participați la un concurs interesant care are premii de nerefuzat. Tot ceea ce aveți de făcut este ca în perioada 11 iunie – 31 iulie 2014 să scrieți un comentariu pe pagina concursului sau oriunde pe site în care să vă spuneți părerea despre un produs de pe papetărie.ro pe care l-ați folosit și puteți câștiga premiul în valoare de 300 lei. Mai multe detalii puteți afla citind regulamentul concursului. Mult succes!

 photo bg_concurs_homepage_zpsa108ae91.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.