Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Simple, romantice și elegante

Simple, romantice și elegante

matar.roDe-a lungul timpului accesoriul cel mai des întâlnit în ținuta femeilor (geanta) a suferit foarte multe transformări în ceea ce privește forma și materialele folosite pentru confecționarea lor, toată această metamorfoză fiind strâns legată de tendințele modei din fiecare epocă, de cerințele economice și de rolul femeii în societate. De la banalul săculeț de piele prins la cingătoare (secolele XIV-XV) și până la modelele elegante și sofisticate din ziua de azi, geanta a suferit multe transformări de formă și coloare, dar și din punct de vedere al materialelor folosite: piele naturală și sintetică, pânză, plastic, lemn, metal, pietre prețioase și semiprețioase, sticlă și chiar materiale reciclabile.

Toate acestea au dus la transformarea genții dintr-un accesoriu banal într-un element important al ținutei femeilor, indiferent de categoria socială din care fac parte sau de ocupația acestora. Din cauză că moda se schimbă de la an la an și în fiecare zezon, femeile sunt permanent în căutarea genții perfecte. Și cum aceasta încă nu s-a inventat, cea mai bună soluție este ca în garderoba fiecărei femei care se respectă să existe cel puțin patru sau cinci genți de mărimo, culori și ocazii diferite. 

Genți frumoase și elegante care se asociază perfect ținutelor de vară ușoare și vaporoase, dar și ținutelor casual și bussines:

Genti mari:

genti mari

  • Geanta Amazon oferă personalitate ținutelor de vară gen all-white sau cu un outfit casual format din piese în culori ca mov, portocaliu sau turcoaz.
  • Geanta Square alb-crem este potrivită ținutelor office și poate fi purtată la cu deux-piece-uri elegante sau cu rochii simple, business.
  • Geanta Dora se asortează cu o ținută all-white sau cu sau cu un outfit casual compus din pantaloni largi și cămașă din mătase sau, mai bine,cu o rochie din voal.

Genti albe:

genti albe

  • Geanta Square este un accesoriu potrivit ținutelor elegante dar și celor office. Aceasta poate fi purtată în combinație cu rochii simple sau bussines și deux-piece-uri elegante.
  • Geanta Larouss alba este deosebită datorită designului său. Combinația de culori este interesantă și de aceea se potrivește în primul rând ținutelor de vară vaporoase și lejere.
  • Geanta Georgia este ideală pentru ținutele casual și cele dar elegante, oferind un aer romantic celei care o poartă. Se potrivește foarte bine cu rochiile vaporoase și cu sandalele cu talpă joasă.

genti bej

Genti bej:

  • GeantaGeorgia beige este ideală pentru ținutele casual, cât și pentru cele elegante, oferind un aer romantic și misterios.
  • Geanta Cougar beige este potrivită ținutelor de zi și este preferata femeilor romantice și puternice care sunt foarte atente la alegerea corectă a fiecărei ținute, indiferent de ocazie.
  • Geanta Maya beige este ideală pentru femeile romantice și elegante. Este potrivită în special ținutelor de zi.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.