Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Mașini tunate, senzori de parcare și alte dileme

Mașini tunate, senzori de parcare și alte dileme

motovitLa achiziționarea unui automobil, indiferent dacă este vorba de unul nou sau la mâna a doua, cumpărătorul trebuie să țină seama de foare multe aspecte, nu numai de marcă, anul fabricației, preț și kilometrii parcurși. Dacă în urmă cu zece ani mașinile dotate cu senzori de parcare erau un moft și în nici un caz o necesitate, în ziua de azi altfel se pune problema. Mașinile noi care sunt dotate din fabrică cu asemenea echipamente sunt preferate în detrimentul celor care nu au așa ceva. Altfel se pune problema în cazul mașinilor second-hand. Dacă nu au fost echipate din fabrică cu senzori nu este problemă gravă deoarece se pot achiziționa senzori de parcare de la Motorvip.

Acestia sunt de mai multe feluri și cu toate că prețurile diferă de la un model la altul (senzori parcare sunet beep-beep, senzori parcare cu sonor acustic, senzori parcare cu afisaj și sunet, senzori parcare afisaj și voce + sunet beep-beep, senzori parcare cu oglindă)acestea sunt accesibile oricărui buzunar. Senzorii de parcare sunt utili și ajută mult șoferii chiar și pe cei experimentați care cu greu ar recunoaște că au nevoie de așa ceva, ținând cont de experiența lor în trafic. Cu toate acestea, acești senzori ajută foarte mult și spun asta deoarece în ultimii ani au apărut tot mai multe modele cu design futurist care uneori îngreunează foarte mult vizibilitatea, mai ales în cazul parcării cu spatele în locuri înguste și mai greu accesibile.

senzori de parcare

Despre mașinile tunate, ce pot să spun? Sincer, nu mă încântă ideea de a avea o mașină „îmbunătățită” în acest mod. Pe de altă parte sunt foarte mulți oameni pasionați de mașini care ar face orice ca să își modifice mașina, să o înfrumusețeze adăugându-i fel de fel de accesorii care mai de care mai ieșite din comun, care să le facă deosebite față de restul mașinilor. Da, fiecare cu pasiunea lui, nu am nimic de zis împotrivă, nu condamn și nu judec pe nimeni.

Am găsit un videoclip cu cele mai tari mașini tunate și trebuie să recunosc că unele modele chiar îmi plac și nu aș ezita nici o clipă să conduc ceva cu un design asemănător cu cel al unei navete spatiale. Da, îmi plac, chiar foarte mult! În schimb nu îmi plac cele pe care au fost desenate tot felul de imagini ciudate, cele multicolore sau cele care au nu stiu cate faruri, antene și mai știu eu ce chestii inutile și de prost gust.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.