Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Gânduri prizoniere

Gânduri prizoniere

Îmi trec multe gânduri prin minte și încerc să le dau un sens, un contur și poate un strop de culoare. Nu întotdeauna reușesc și uneori asta mă doare. Unele sunt încăpățănate și răutăcioase. Nu înțeleg de ce nu sunt liniștite ca o apă curgătoare limpede și lină. De ce le place ca uneori să se agite și să refuze cu încăpățânare să mă asculte? Altele se ascund în mintea mea și refuză cu încăpățânare să se transforme în cuvinte ca să le citească și alți oameni. Acelea ascund ceva, secrete numai de mine știute și le dau dreptate, le las în pace. Cu toate aceastea îmi doresc din tot sufletul să pot, să am curajul și voința necesară ca să le fac cunoscute oamenilor. Dar nu pot.

Mintea mea refuză să le dea drumul și le ține prizoniere într-un unghi ascuns, numai de mine știut. Sunt amintiri, dorințe ascunse, vorbe nespuse, tăcerea din ochi, zâmbetul de pe buze și lacrimile de pe obraji. Sunt vesele, triste, fericite sau pline de speranță. Sunt frumoase și uneori îmi spun că este păcat să le țin ascunse. Poate că într-o zi voi face asta, le voi elibera și le voi da drumul îl lume, dar nu acum, nu aici. Și poate că atunci când voi avea curajul să fac asta va fi prea târziu și voi regreta, știu asta. Dar nu contează, acum sunt numai ale mele și altceva nu mai contează.

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.