Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Ieftin, simplu și gustos!

Ieftin, simplu și gustos!

Nu selgrospot să mă laud că sunt o bucătăreasă desăvârșită și nici că îmi face plăcere să stau cu orele în bucătărie ca să pregătesc cine știe ce minunății culinare. Știu să fac mâncare deoarece am învățat, nevoită fiind. Din păcate, sau din fericire (pentru mine) nu știu să fac prăjituri, torturi și plăcinte. A, ba da, mai fac din când în când clătite și gogoși, dacă acestea se pot numi prăjituri. Am încercat câteva rețete, dar nu am reușit. M-am chinuit mai demult (în urmă cu mulți ani) să fac un tort, dar nu am reușit. Blatul de tort s-a ars, crema pe aburi s-a tăiat, frișca..nu mai zic. Nu știu de ce s-a întâmplat așa și ce am greșit, dar de atunci nu am mai încercat să fac un tort.

Când am avut nevoie am preferat să cumpăr prăjiturile de la cofetărie sau să cumpăr blaturi de tort, frișca și prafurile pentru creme de la supermarket și în zece minute să am totul gata, numai bun de savurat. Ehh, poate exagerez cu cele zece minute, dar nici nu a durat atat de mult timp ca atunci când am încercat să fac eu singură tortul, începând cu blatul și terminând cu ornatul. Gustul este mult mai bun, la fel și aspectul, chiar dacă nu am răbdare și nici nu mă pricep la ornat prăjituri. Am folosit metoda aceasta de multe ori pentru că îmi convine și din punct de vedere al prețului mic, al timpului scurt, dar și al gustului foarte bun.

Sper să nu mă critice gospodinele „adevărate” că nu știu să fac un tort diplomat sau o prăjitură cu ciocolată dar asta este, nu am talent, nu mă pricep și nici nu îmi place să fac ceva ce știu din start că nu voi reuși. Pe de altă parte nu văd de ce ar trebui să mă chinui când pot rezolva problema mult mai eficient și fără efort inutil făcând doar câteva cumpărături de la supermarket și pierzând doar câteva minute în bucătărie? Prefer varianta asta. Ieftin, simplu și gustos!

Selgros Targu-Mures
Produse alimentare si nealimentare
Comuna Ernei, nr. 591, Ernei, jud. Mures, 547215
Tel: 0265 205 000

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.