Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / La granița dintre vis și realitate

La granița dintre vis și realitate

visNici acum nu știu ce s-a întâmplat în noaptea aceea și de ce nu am reușit să discern visul de realitate. Era liniște și pace, soarele strălucea pe cer și totul în jurul meu era frumos. Eram acolo unde trebuia să fiu, știam asta. Și totuși nu înțelegeam cum ajunsesem acolo. Poate că visam, dar nu vroiam să cred asta. Îmi doream din tot sufletul ca totul să fie real și să nu mai plec niciodată de acolo. Nu știu de ce. Poate că din cauză că totul era perfect? Florile, cerul, soarele, iarba și apa. Combinația perfectă între puritate și frumusețe.

Din păcate lipsea ceva și din cauza aceea nu am putut să rămân acolo. Oricât de frumos ar fi fost și oricât de mult am nevoie de liniște și pace, nu am rămas. Lipseau oamenii din jurul meu. Și atunci am plecat. Oricât mi-am dprit să rămân pentru totdeauna în locul acela idilic am știut că nu voi fi fericită singură. Și..m-am trezit. Am revenit la realitate și este mai bine așa.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.