Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Guest-post / Simptome, cauze și tratament colici bebeluși

Simptome, cauze și tratament colici bebeluși

e365Poate fi destul de greu să îți dai seama dacă pe bebelușul tău îl doare burtica, însă starea de nervozitate excesivă este un indiciu destul de bun. De obicei la scurt după hranire copilul are aceste simptome care pot fi însotite și de febră, vărsături sau diaree. Plânsul este pur și simplu modul în care bebelușii comunică o anumită nevoie. Aceștia plâng din orice motiv: foame, disconfort, dureri, oboseală sau colici. Orice formă de disconfort va face copilul să doarma mult mai dificil și va fi un motiv de îngijorare pentru parinți. e365.ro te ajută să descoperi cauzele și cel mai bun tratament pentru colici.

Peste 70% dintre copii, atât hraniti la sân cât și cei hraniți artificial, ajung să sufere de această afecțiune. Balonarea este deosebit de frecventă la nou-nascuții între 1 și 4 luni, datorită imaturității sistemului lor digestiv.

Cauzele apariției colicilor includ:

  • tehnică incorectă de hranire – rezultând astfel prea mult aer îngițit;
  • supraalimentarea – alimentarea excesivă poate cauza probleme în cazul în care burtica copilului nu poate face față mai multor alimente dintr-o dată;
  • digestie imatură – intestinul unui copil trebuie să învețe să proceseze în mod eficient produsele alimentare deoarece sistemul digestiv și microflora sa sunt în curs de formare;
  • sensibilități alimentare – copiii pot avea intoleranță sau alergii la compuși prezenți în laptele matern;
  • plânsul excesiv poate provoca copiilor înghițirea unei cantităti mai mari de aer.

Tratament colici:

Eructațiile copilului vor reduce cantitatea de aer din stomac, astfel încât acesta nu trece la nivelul tractului intestinal. Din păcate eructațiile nu sunt 100% eficiente pentru eliminarea gazelor. Există diverse metode și tratamente pentru colici care s-au dovedit a fi destul de eficiente în ameliorarea acestei afecțiuni, însă întotdeauna va trebui să consultați medicul înainte de a apela la diverse medicamente, remedii sau suplimente.

Acum puteți cumpara diverse tratamente din magazinul nostru, e365.ro la cele mai avantajoase prețuri. Vă punem la dispoziție gama de produse Novalac pentru tratarea diverselor afecțiuni ale bebelușilor. Pentru sugarii care nu mai pot fi hraniți cu lapte matern vă recomandam formulele de lapte Novalac ce conțin aminoacizi și proteine asemanatoare celor din laptele matern. Produsele din această gamă s-au dovedit a fi eficiente în tratarea tulburarilor gastro-intestinale moderate. Sper ca informațiile oferite vă vor fi de folos, iar produsele de pe e365.ro cu siguranța vă vor ajuta sa distrageți atenția micuțului pentru a se relaxa.

parafarmaceutice

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.