Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / R&M Audit-Contabilitate – servicii de calitate

R&M Audit-Contabilitate – servicii de calitate

rmauditFirmele noi înființate dar și cele care au mai mulți ani de activitate au nevoie de un contabil sau de o firmă care oferă servicii de contabilitate pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime. În funcție obiectul de activitate al firmei fiecare manager se orientează și alege ceea ce consideră că este mai bun și mai eficient. Nu trebuie uitat că acestă activitate este foarte importantă și trebuie făcută de profesioniști cu experiență care sunt la curent noutățile legislative. Serviciile de contabilitate sunt foarte multe și nu implică numai contabilitate salarii, operațiuni bancare și arhivare, cum cred unii oameni.

Chiar dacă este vorba despre o afacere mică volumul de muncă este mare. Pentru o firmă cu o cifră de afaceri mare și cu mulți angajați este indicat ca acest gen de servicii să fie prestate de către o firmă de contabilitate cu o vastă experiență în domeniu care are personal calificat. Dacă aveți nevoie de o firma contabilitate BucurestiR&M Audit-Contabilitate  este cea mai bună alegere deoarece oferă servicii de contabilitate, audit intern și consultanță fiscală. Activitatea acesteia a început în anul 2000 și în prezent este lider în soluții fiscale și contabile inteligente. Firma este certificată de Camera Auditorilor Financiari din România, Camera Consultanților Fiscali, precum și de către Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. În decursul a 10 ani de activitate portofoliul acesteia este de peste 300 de companii cu aproximativ 300 puncte de lucru pentru care livrează toată gama de servicii de audit, contabilitate, consultață financiară și salarizare.

Îmbinăm măsurile preventive cu informarea «la minut» privind modificarile și noutățile legislative; actionăm cu competență maximă în reprezentarea clienților în caz de control al autoritătilor de profil; construim soluțiile fiscale care corespund cel mai bine interesului fiecarei companii. Cu alte cuvinte, prin serviciile noastre si prin modul in care le livram, devenim o parte din echipa fiecarui client. Mirela Serban, Managing Partner R&M Audit-Contabilitate.

R&M Audit-Contabilitate oferă următoarele servicii:

  • Servicii de contabilitate – analiză financiar contabilă, consultanță, gestiune contabilă;
  • Servicii de contabilitatea firmei – contabilitate salarii, gestiune servicii resurse umane
  • Servicii de audit – audit financiar statutar, audit intern
  • Servicii de consultanță fiscală și financiară – taxe și impozite firme
  • Servicii de business controlling
  • Servicii de contabilitate a proiectelor europene
  • Servicii de arhivare a documentelor contabile

R&M Audit- Contabilitate este una dintre puținele firme de contabilitate din București care are o viziune avangardistă și cuprinzătoare asupra afacerilor iar experții acestei firme sunt cei mai indicați pentru a găsi soluțiile optime pentru orice gen de afacere oferind servicii contabilitate, audit, salarizare și arhivare.

“Nu există rețete sau formule magice, ci doar proceduri coerente care conduc la atingerea obiectivelor”- Mirela Şerban, Managing Partner R&M Audit-Contabilitate.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.